Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο «αναστάτωσαν» το Instagram!

Σε συνεργασία με τον γνωστό YouTuber Αλέξανδρο Κοψιάλη «τρέχουν» ένα σπουδαίο giveaway, δωρίζοντας ένα… σπίτι με θέα την Ακρόπολη. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image


Ο «Greek Freak», μαζί με τα τρία αδέρφια του, Θανάση, Κώστα και Άλεξ, αλλά και τον γνωστό YouTuber Αλέξανδρο Κοψιάλη, ξεκίνησαν το μεγαλύτερο «giveaway» στην Ελλάδα.

Έναν πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα διαγωνισμό μέσω Instagram άρχισαν να «τρέχουν» τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ο γνωστός YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, χαρίζοντας σε έναν υπερτυχερό follower ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ με θέα την… Ακρόπολη!

Ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και περσινός MVP των τελικών του ΝΒΑ, καθώς, με 50 πόντους, βοήθησε τα «ελάφια» να κατακτήσουν τον τίτλο μετά από 50 χρόνια, λίγες μόνο ημέρες μετά την κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης «Δώσε assist» (που έθεσε σε εφαρμογή η Novibet και ο πρεσβευτής της πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης The GiANT Heart), μαζεύοντας 66.000 ευρώ για τη Δράση Αυτισμού «UniquAll - Όλοι Μοναδικοί - Όλοι Ίσοι» με τους 66 πόντους που έβαλε σε δύο παιχνίδια, «χτυπάει» ξανά, αποδεικνύοντας τις κοινωνικές ευαισθησίες του.

Έτσι, μαζί με τα τρία αδέρφια του, Θανάση, Κώστα και Άλεξ, αλλά και τον γνωστό YouTuber Αλέξανδρο Κοψιάλη, ξεκίνησαν το μεγαλύτερο «giveaway» στην Ελλάδα, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Και πώς όχι, όταν χαρίζουν ένα επιπλωμένο ρετιρέ, με θέα την Ακρόπολη!

Στο βίντεο μάλιστα που ανέβασαν στο Instagram, μπορεί κανείς να δει τα δωμάτια του σπιτιού, η αξία του οποίου ξεπερνά (κατά πολύ) τα 100.000 ευρώ.



Σημειώνεται ότι το giveaway ξεκίνησε χθες, Τρίτη 04/01/22 και ώρα 15:00, ενώ λήγει την Παρασκευή 04/03/22 στις 18:00.

Η επιλογή του νικητή θα γίνει με κλήρωση, ένα λεπτό αφού κλείσουν οι συμμετοχές, σε LIVE μετάδοση από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Κοψιάλη, με τη βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής, ώστε να είναι δίκαιη και διαφανής για όλους.

Για να πάρει μάλιστα κάποιος μέρος, σύμφωνα με τους «διοργανωτές» του διαγωνισμού, ο οποίος τρέχει σε συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο «Greek Home», δεν χρειάζεται καν να αφήσει σχόλιο, καθώς αρκούν έξι follow και ένα «like».


Πηγή: Sputnik

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ