Το συγκλονιστικό βίντεο από την πτώση βράχου στη Βραζιλία

Πελώριο κομμάτι του επιβλητικού όγκου βράχων ξαφνικά αποκολλήθηκε από το φαράγγι κι έπεσε πάνω σε σκάφη.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Andre Penner


Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, άλλοι εννέα τραυματίστηκαν σοβαρά και τρεις ακόμη αγνοούνται μετά την αποκόλληση και την πτώση μέρους απόκρημνου φυσικού τοίχου από βράχια, που συνέθλιψε τουριστικά πλεούμενα χθες Σάββατο κοντά σε καταρράκτη, σε λίμνη της νοτιοανατολικής Βραζιλίας η οποία αποτελεί μαγνήτη για τους επισκέπτες της περιοχής, ανακοίνωσε το πυροσβεστικό σώμα.

Πελώριο κομμάτι του επιβλητικού όγκου βράχων ξαφνικά αποκολλήθηκε από το φαράγγι κι έπεσε πάνω σε σκάφη που έπλεαν στα πράσινα νερά της λίμνης Φούρνας, στην περιοχή Καπιτόλιου, στην πολιτεία Μίνας Ζεράις.

Σε δραματικά αποσπάσματα βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, ακούει κανείς τις κραυγές πανικού των τουριστών καθώς ο πελώριος όγκος βράχων πέφτει στο νερό, συνθλίβοντας τρία πλεούμενα.



Με πληροφορίες από gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Μάζεψαν 8.000 γυάλινα μπουκάλια και έχτισαν σπίτι επτά δωματίων

Article featured image

Το ευρωπαϊκό νησί που ελάχιστοι γνωρίζουν και προσπαθεί να γίνει το πρώτο πλήρως βιώσιμο

Article featured image

Οι παραλίες της Κύπρου που εξασφάλισαν τη Γαλάζια Σημαία για το 2026