Η Αccept Κύπρου ανακοίνωσε την ημερομηνία για το Cyprus Pride 2023

Save the date!

Article featured image
Article featured image


Η Αccept Κύπρου ανακοίνωσε την ημερομηνία του Cyprus Pride 2023, καλώντας «όλη την κοινότητα, αλλά και τους LGBTQI+ συμμάχους» να καταθέσουν τις δικές τους ιδέες, ώστε η μέρα να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή.

Save the date, λοιπόν! Το Σάββατο, 27 Μαΐου 2023, είναι η ημέρα που θα γίνει η πολύχρωμη Πορεία Υπερηφάνειας, ενώ οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα ξεκινήσουν από τις 17 Μαϊου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Αμφιφοβίας και της Τρανσφοβίας.

«Αυτές τις 10 ημέρες προβλέπουμε να πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις, εργαστήρια, συζητήσεις και ως εκ τούτου καλούμε τα μέλη, τους συνεργάτες, τους συμμάχους και την κοινωνία των πολιτών να συζητήσουν μαζί μας, για να δημιουργήσουμε ένα ακόμα πιο δυνατό φεστιβάλ την επόμενη χρονιά», αναφέρει χαρακτηριστικά η Accept Κύπρου, καλωσορίζοντας όλες τις ιδέες για συνεργασία στο info@accept.cy.



«Αποθηκεύστε τις ημερομηνίες γιατί χρειαζόμαστε να περπατήσετε μαζί μας και να αλληλεπιδράσετε με την κοινότητα! Πρέπει να συνεχίσουμε τη σπουδαία δουλειά που έχουμε επιτύχει μέχρι σήμερα και να συνεχίσουμε να πιέζουμε για την ισότητα της LGBTQI+ κοινότητας στο νησί!

Πρέπει να υπενθυμίσουμε στην κυπριακή κοινωνία και στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων ότι είμαστε εδώ και απαιτούμε ενεργά σεβασμό για κάθε Λεσβία, Ομοφυλόφιλο, Αμφιφυλόφιλο, Τρανς, Ίντερσεξ, Queer non-binary και non-conforming μέλος της πολύχρωμης κοινότητάς μας», τονίζεται καταληκτικά στην ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ