Καθηγήτρια «διέρρευσε» το πιο καλλιτεχνικό σκονάκι που φτιάχτηκε ποτέ

Έμπνευση, μεγάλη έμπνευση!

Article featured image
Article featured image


Μια Ισπανίδα καθηγήτρια Νομικής στο πανεπιστήμιο της Μάλαγα, η Yolanda de Lucchi, έκανε πριν από μερικές μέρες μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, για να μοιραστεί ένα από τα πιο εφευρετικά σκονάκια, το οποίο έκανε -ή καλύτερα καλλιτέχνησε- ένας φοιτητής της, πριν από μερικά χρόνια.

«Τακτοποιώντας το γραφείο μου, βρήκα αυτό το πανεπιστημιακό ‘κειμήλιο’ που κατασχέσαμε από έναν φοιτητή πριν από μερικά χρόνια: Ο κώδικας Ποινικής Δικονομίας σε στυλό BIC. Τι τέχνη!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, συνοδεύοντας την ανάρτησή της και με τις σχετικές φωτογραφίες.

Ο φοιτητής λοιπόν, χάραξε τον κώδικα -όχι ολόκληρο, μόνο τα SOS (μάλλον)- σε έντεκα στυλό BIC και μια κοντινή ματιά σε αυτά αποκαλύπτει το μοναδικό του ταλέντο στα καλλιτεχνικά!


Η (απρόσμενη) απάντηση

Ένας χρήστης του Twitter απάντησε στο viral tweet της καθηγήτριας, λέγοντας ότι γνωρίζει τον φοιτητή που έκανε το σκονάκι.

«Γεια σου Yolanda. Γνωρίζω τον συγγραφέα αυτού του υπέροχου έργου. Μάλιστα, με εξουσιοδότησε, παραλείποντας το όνομά του, να σας δείξω μερικά ακόμα που κρατάει στο σπίτι του», έγραψε ο χρήστης του Twitter.

«Η τεχνική που χρησιμοποίησε ο καλλιτέχνης, όπως μου λέει ο ίδιος, ήταν να αντικαταστήσει το καλώδιο γραφίτη ενός μηχανικού μολυβιού με μια βελόνα, κάτι που έκανε εξαιρετικά εύκολο το εγχείρημα να γράψει πάνω στο στυλό».



Ο Gonzo, φίλος του φοιτητή, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του αυτοσχέδιου εργαλείου χαρακτικής που χρησιμοποίησε ο εφευρετικός φίλος του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ