Μια γιαγιά που αγνοείτο φέρεται να καταβροχθίστηκε ολόκληρη από έναν πύθωνα σχεδόν 7 μέτρων

Η ομάδα αναζήτησης εντόπισε το τεράστιο ερπετό με το πρησμένο στομάχι και το τεμάχισε για να βρει τη σωρό της 54χρονης.

Εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν.

Article featured image
Article featured image


Στην Ινδονησία μια γιαγιά φέρεται να καταβροχθίστηκε ολόκληρη από έναν πύθωνα μήκους 6,7 μέτρων και ένα σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφόρησε, δείχνει τη στιγμή που τα λείψανά της βρέθηκαν μέσα στο ερπετό.

Η αστυνομία είπε στο CNN της Ινδονησίας ότι ξεκίνησε έρευνα αφότου το θύμα, που αναγνωρίστηκε ως η 54χρονη Jahrah, δεν επέστρεψε από τη συλλογή καουτσούκ από μια φυτεία στην επαρχία Τζάμπι την Κυριακή.

Ο σύζυγός της έψαξε την περιοχή, αλλά βρήκε μόνο τα σανδάλια, το σακάκι, τη μαντίλα και το μαχαίρι της, είπε στο πρακτορείο ο αστυνομικός διευθυντής της Betara Jambi, AKP Herafa.

Την επόμενη ημέρα, επέστρεψε στην ίδια περιοχή με μια ομάδα αναζήτησης και κάποια στιγμή έπεσαν πάνω σε ένα γιγάντιο φίδι το οποίο φαινόταν πως είχε φάει κάτι μεγάλο, επιβεβαίωσε η αστυνομία.

giagia-pithonas-indonisia-3_City.png
Φωτογραφία: ViralPress



Το βίντεο δείχνει έναν εθελοντή να χρησιμοποιεί προσεκτικά ένα κλαδί για να καρφώσει το κεφάλι του πύθωνα προς τα κάτω, καθώς άλλοι άρχισαν να τον χτυπούν πάνω στην πρησμένη περιοχή.

Το κλιπ στη συνέχεια δείχνει τους χωρικούς να τεμαχίζουν το ερπετό και να αποκαλύπτουν αυτό που λένε οι αξιωματούχοι πως ήταν η σωρός της αγνοούμενης γιαγιάς.

giagia-pithonas-indonisia-2_City.png
Φωτογραφία: ViralPress



«Όλοι έμειναν έκπληκτοι», είπε ο Άντο, ο κοινοτάρχης του χωριού Terjun Gajah, στο ViralPress. «Αποδείχθηκε ότι η γυναίκα που ψάχναμε ήταν στο στομάχι του φιδιού», πρόσθεσε.

«Το φίδι πιθανότατα δάγκωσε τη Jahrah και στη συνέχεια τυλίχτηκε γύρω της για να την πνίξει πριν την καταπιεί», είπε ο Anto - ο οποίος υπολόγισε ότι αυτή η διαδικασία πήρε τουλάχιστον 2 ώρες.

Στο χωριό της Ινδονησίας πύθωνες κυκλοφορούν και σκορπούν τον φόβο και από ό,τι φαίνεται και τον θάνατο. Στο παρελθόν είχε εντοπιστεί ένας πύθωνας μήκους 8,3 μέτρων. Οι ντόπιοι ανησυχούν ότι ακόμα μεγαλύτερα φίδια βρίσκονται στο δάσος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ