Άντρας έτρεχε γυμνός στο μετρό της Νέας Υόρκης προκαλώντας πανικό [ΒΙΝΤΕΟ]

Φορούσε μόνο τη δεξιά του κάλτσα.

Article featured image
Article featured image


Άντρας σε κατάσταση αμόκ έτρεχε γυμνός στο μετρό της Νέας Υόρκης με την ασφάλεια να μην μπορεί να τον συγκρατήσει και τους υπόλοιπους επιβάτες να τρέχουν πανικόβλητοι.

Συγκεκριμένα, ένα βίντεο από τον σταθμό Union Square στο κέντρο του Μανχάταν δείχνει έναν άγνωστο άνδρα που δεν φορούσε τίποτα άλλο εκτός από μια δεξιά κάλτσα να έχει ξαπλώσει ανάσκελα στο έδαφος, καθώς ένας υπάλληλος της ασφάλειας τού μετρό προσπαθεί να τον συγκρατήσει και να τον επαναφέρει στην τάξη.

Ο γυμνός άνδρας λίγο αργότερα, αφού κατάφερε να απελευθερωθεί, σηκώθηκε και άρχισε να παραπαίει με κραυγές και χειρονομίες στις ανοιχτές πόρτες ενός γεμάτου με κόσμο βαγονιού, με τους επιβάτες να ξεχύνονται στην πλατφόρμα από μια άλλη πόρτα τρομοκρατημένοι. Υπήρχαν βέβαια και επιβάτες που αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο περιστατικό με γέλιο, αφού παρακολουθούσαν τον άνδρα να τρέχει αλλοπρόσαλλα στην πλατφόρμα, να κάνει κύκλους γύρω από μια κολώνα και να προσπαθεί να χορέψει ένα είδος freestyle breakdance στο πάτωμα, προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγει τις συνεχείς απόπειρες των υπαλλήλων να τον περιορίσουν.

Μέχρι να σκοντάψει ο άνδρας και να βγει από το βαγόνι, φαίνεται να επικρατεί το χάος. Όπως αποκαλύπτουν τα πλάνα του βίντεο, η αστυνομία δεν ήταν πουθενά καθ' όλη τη διάρκεια που ο γυμνός άνδρας προκαλούσε πανικό στο μετρό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται την ώρα που το χάος έχει γίνει καθημερινότητα σε όλο το μετρό της Νέας Υόρκης και οι πράξεις βίας έχουν κάνει τους κατοίκους να αναρωτιούνται τι κάνει η αστυνομία για να τους κρατήσει ασφαλείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ