Πέθανε η Pebbles, ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο

Της άρεσε να ακούει μουσική κάντρι και γέννησε 32 κουταβάκια σε 3 διαφορετικές γέννες.

Article featured image
Article featured image


Τα Ρεκόρ Γκίνες ανέφεραν ότι το αξιολάτρευτο Toy Fox Terrier πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι του, στη Νότια Καρολίνα, με τους ιδιοκτήτες του, Bobby και Julie Gregory στο πλευρό του.

Η Pebbles, η οποία γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 2000, στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, στέφθηκε ως ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο από τα Ρεκόρ Γκίνες, λίγο αφότου ο οργανισμός έδωσε τον τίτλο στο τσιουάουα TobyKeith.



Όταν το τσιουάουα άρχισε να εμφανίζεται σε πρωτοσέλιδα, οι ιδιοκτήτες της Pebbles συνειδητοποίησαν ότι το κουτάβι τους ήταν στην πραγματικότητα μεγαλύτερο από τον TobyKeith.

«Ο Μπόμπι καθόταν στον καναπέ όταν φίλοι και συγγενείς άρχισαν να του στέλνουν μηνύματα και να του τηλεφωνούν για να του πουν πως είδαν ότι ένας 21χρονος σκύλος έσπασε το ρεκόρ», είπε η Julie στα Ρεκόρ Γκίνες.



«Όταν είδαμε την ιστορία του TobyKeith στις ειδήσεις, αποφασίσαμε να κάνουμε και εμείς αίτηση», πρόσθεσε.

Οι ιδιοκτήτες της είπαν στον οργανισμό ότι αρχικά ήθελαν να πάρουν ένα σκύλο μεγαλύτερης ράτσας, αλλά όταν είδαν την Pebbles την ερωτεύτηκαν και την πήγαν σπίτι. Το Toy Fox Terrier γέννησε 32 κουτάβια σε τρεις διαφορετικές γέννες με τον σύντροφό της, Rocky (επίσης Toy Fox Terrier), ο οποίος πέθανε το 2017 σε ηλικία 16 ετών.



Στο δελτίο τύπου με την ανακοίνωση του θανάτου της Pebbles, η Julie και ο Bobby αποκάλυψαν ότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο Τέιλορς της Νότιας Καρολίνας και ήταν εξαιρετικά δραστήρια.

«Πέρασε τις μέρες της γεμάτη αγάπη και απολαμβάνοντας μουσική κάντρι. Της άρεσε να δοκιμάζει νέα φαγητά, ήταν περιποιημένη και πάνω από όλα την αγαπούσαν όλοι», είπε το ζευγάρι.

Πρόσθεσαν: «Είχε τη δική της προσωπικότητα και ήταν ένα μοναδικό κατοικίδιο. Ήταν τιμής μας που την είχαμε ως μέλος της οικογένειάς μας. Δεν υπήρχε κανείς που να γνώρισε την Pebbles που να μην την αγάπησε».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ