Αυτή είναι η Pebbles και κατέχει τον τίτλο του «γηραιότερου σκύλου εν ζωή»

Της αρέσει να κοιμάται καθώς ακούει μουσική κάντρι.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Instagram / @pebbles_since_2000

Η Pebbles, είναι ένα toy fox terrier που απέκτησε επίσημα τον τίτλο του «γηραιότερου σκύλου εν ζωή», από το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες στις 17 Μαΐου 2022, σε ηλικία 22 ετών και 50 ημερών. Tο γενικότερο ρεκόρ το κρατάει ο Bluey, σύντροφος ενός γελαδάρη στην Αυστραλία και κατέληξε στα 29 του.

Οι ιδιοκτήτες της Pebbles, ο Bobby και η Julie Gregory, από τη Νότια Καρολίνα, καλωσόρισαν την Pebbles στην οικογένειά τους τον Μάρτιο του 2000 και από τότε δεν της προσφέρουν τίποτα άλλο εκτός από ανιδιοτελή αγάπη.



Το ταξίδι της Pebbles προς την κατοχή του παγκόσμιου ρεκόρ ξεκίνησε όταν τον Απρίλιο, τα Ρεκόρ Γκίνες έδωσαν τον τίτλο του «γηραιότερου σκύλου εν ζωή» στον TobyKeith, ένα 21χρονο Τσιουάουα από τη Φλόριντα. Τα νέα έφτασαν πολύ σύντομα στην αντίληψη της οικογένειας Gregory, της οποίας η οικογένεια και οι φίλοι γνώριζαν πως η Pebbles ήταν πολύ πιθανό να είναι μεγαλύτερη σε ηλικία από τον TobyKeith.

«Ο Μπόμπι καθόταν στον καναπέ όταν φίλοι και συγγενείς άρχισαν να του στέλνουν μηνύματα και να του τηλεφωνούν για να του πουν πως είδαν ότι ένας 21χρονος σκύλος έσπασε το ρεκόρ», είπε η Julie στα Ρεκόρ Γκίνες.

«Όταν είδαμε την ιστορία του TobyKeith στις ειδήσεις, αποφασίσαμε να κάνουμε και εμείς αίτηση», πρόσθεσε.



Η αίτηση της Julie επιβεβαιώθηκε από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες άμεσα και τώρα η Pebbles είναι ο νέος κάτοχος του ρεκόρ. Η φήμη που απέκτησε η σκυλίτσα δεν επηρέασε πολύ τη ζωή της. Το μικροσκοπικό κουτάβι εξακολουθεί να περνά τις μέρες του κοιμόμενο μέχρι τις πέντε το απόγευμα καθώς ακούει μουσική κάντρι.

«Της αρέσει να ακούει μουσική κάντρι ενώ κοιμάται. Οι δύο αγαπημένοι της τραγουδιστές είναι η Conway Twitty και ο Dwight Yokum», προσθέτει η Julie.



Η Pebbles μπορεί να έχει «εκκεντρικές διαθέσεις», αλλά συνήθως είναι ένα γλυκό κατοικίδιο που του αρέσει να κοιμάται. Το τεριέ απολαμβάνει επίσης τα ζεστά μπάνια και τα καλά γεύματα. Για τα 22α γενέθλιά της, η σκυλίτσα έλαβε μια στοίβα από παϊδάκια και μια τούρτα.

Εκτός από ειδικές περιστάσεις, η Pebbles ακολουθεί μια δίαιτα που καλύπτει τις σωματικές της ανάγκες και έχει εξαιρετική υγεία.

«Πρέπει να συμπεριφέρεστε σε κάθε γούνινο φίλο σαν να είναι οικογένεια, επειδή είναι. Δώστε τους ένα χαρούμενο, θετικό περιβάλλον, καλή και καθαρή τροφή και σωστή υγειονομική περίθαλψη. Αυτό είναι το “μυστικό” της μακροζωίας των κατοικίδιων ζώων», λέει χαρακτηριστικά η Julie.



Με πληροφορίες από People

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ