Μαμά-χιμπατζής επανενώνεται με το μωρό της και του δίνει την πιο ζεστή αγκαλιά του κόσμου

Η χιμπατζίνα αποχωρίστηκε για δύο μέρες το νεογέννητο μωρό της και η στιγμή τής επανένωσής τους είναι ό,τι πιο τρυφερό είδαμε τελευταία.

Article featured image
Article featured image


Η συγκίνηση ήταν εμφανής όταν η χιμπατζίνα Mahale πήρε για πρώτη φορά το μωρό της αγκαλιά την Πέμπτη (17 Νοεμβρίου), δύο ημέρες μετά την καισαρική τομή, στην οποία υπεβλήθη στον ζωολογικό κήπο Sedgwick County, στο Κάνσας.



Το προσωπικό παρατήρησε ότι η Mahale είχε δύσκολο τοκετό και έτσι αποφάσισε να επέμβει την Τρίτη (15 Νοεμβρίου), ανέφερε ο ζωολογικός κήπος στη σελίδα του στο Facebook. Το βρέφος το οποίο ονομάζεται Kucheza – που σημαίνει «παιχνίδι» στα σουαχίλι – αρχικά είχε κάποια προβλήματα με την αναπνοή του, οπότε οι γιατροί το φρόντισαν για δύο ημέρες, πριν ξανασμίξει με τη μητέρα του.



Όταν ήρθε τελικά η στιγμή της «επανένωσης», η μητέρα –που στην αρχή δεν κατάλαβε ότι το μωρό ήταν στο δωμάτιο– το άρπαξε στην αγκαλιά της, αντιδρώντας… όπως κάθε μαμά!

Σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο, μητέρα και γιος είναι «πολύ καλά».



Τέλος, όπως ενημερώνει ο ζωολογικός κήπος από την ημέρα που η μαμά επανενώθηκε με το μωρό της, δεν το αφήνει από τα χέρια της, δίνοντάς του πολλές αγκαλιές και τόνους αγάπης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ