Η Κάτι «εκδιώχθηκε» από το σπίτι της μετά την «κατάληψή» του από ένα σμήνος μυγών

Η 24χρονη είναι τρομοκρατημένη και δεν μπορεί να επιστρέψει στο διαμέρισμά της.

Article featured image
Article featured image


Η 24χρονη Κάτι Γουίλσον από το Τσέλτενχάμ της Μεγάλης Βρετανίας κοιμάται σε μια σκηνή σε πάρκα και σε σπίτια φίλων της «σαν άστεγη», αφού νιώθει τρόμο και πανικό μόνο στην ιδέα να επιστρέψει στο διαμέρισμά της.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο, όταν στο διαμέρισμά της, που ανήκει στην Cheltenham Borough Homes άρχισαν να κάνουν «κατάληψη» τεράστιες μύγες, αναφέρει η Daily Mail.

«Είπα για το πρόβλημα στην Cheltenham Borough Homes, η οποία έστειλε ειδικό δύο ημέρες αργότερα και δεν έγινε σωστή απολύμανση, καθώς έφτασε μόνο με ένα δοχείο για να σκοτώσει τις μύγες. Ο ειδικός σφράγισε επίσης την περιοχή από όπου έμπαιναν οι μύγες, αλλά αυτό δεν λειτούργησε και μού είπαν ότι δεν πρέπει να μείνω εκεί».

Η 24χρονη εγκατέλειψε το σπίτι της για λίγες ημέρες και έμεινε σε μια φίλη της για να απομακρυνθεί από τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν για να απωθήσουν τις μύγες. Όμως το πρόβλημα δεν εξαλείφθηκε τελικά και όταν επέστρεψε είδε μύγες στα παράθυρα του σπιτιού της. Ισχυρίζεται ότι ήρθε σε επαφή με το τμήμα περιβαλλοντικής υγείας, το οποίο τη συμβούλεψε να κινηματογραφήσει αποδεικτικό υλικό.



Η Κάτι δήλωσε: «Έπρεπε να πάω στο διαμέρισμα για να βγάλω το βίντεο. Όταν έφτασα στην πόρτα είδα μύγες να καλύπτουν τα παράθυρα της κουζίνας και του μπάνιου. Έπρεπε να μπω εκεί μέσα και να τραβήξω βίντεο από όλα τα δωμάτια τα οποία ήταν γεμάτα με πράσινες και μπλε μύγες. Έχω εφιάλτες από αυτό που συνέβη και νιώθω πανικόβλητη στη σκέψη ότι πρέπει να επιστρέψω εκεί τώρα».

«Περίπου δύο εβδομάδες αργότερα έγινε σωστή απεντόμωση, αλλά άφησαν όλες τις νεκρές μύγες εκεί. Μόλις συνέβη, μού είπαν από την Cheltenham Borough Homes να πάω να μιλήσω με τον υπάλληλο στέγασης που βρισκόταν σε άλλο διαμέρισμα εκείνη τη στιγμή».

Η 24χρονη λέει πως όταν μίλησε με τον υπάλληλο στέγασης για το θέμα εκείνος την κορόιδεψε και δεν την πήρε στα σοβαρά.

Τώρα, η 24χρονη προσπαθεί απεγνωσμένα να μετακομίσει. «Δεν μπορώ να ζήσω άλλο εκεί. Αν αυτό είχε συμβεί στο δικό τους σπίτι δεν νομίζω πως θα άντεχαν ούτε εκείνοι», λέει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ