Η Ντέστινι έχασε τη μάχη με τον καρκίνο αλλά πρόλαβε και άφησε ένα μήνυμα στον αδερφό της

Το κοριτσάκι γύρισε το συγκινητικό βίντεο πριν γίνει η διάγνωση, όταν η μαμά της δεν ήταν καν έγκυος με το αδερφάκι της.

Article featured image
Article featured image


Ένα μικρό κορίτσι που πέθανε από καρκίνο κατέγραψε ένα συγκινητικό βίντεο, το οποίο δεν γνώριζαν οι γονείς του – για το μελλοντικό αδερφάκι του, δύο χρόνια πριν διαγνωστεί από τη θανατηφόρα ασθένεια.

Η Ντέστινι Ρίκεμπεργκ από την Αλαμπάμα απεβίωσε στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, σε ηλικία εννέα ετών, μετά από 8μηνη μάχη με το ηπατοβλάστωμα, έναν σπάνιο τύπο καρκίνου του ήπατος. Και τώρα, δύο χρόνια μετά τον θάνατό της, οι γονείς της ανακάλυψαν ένα βίντεο που είχε τραβήξει για ένα πιθανό μελλοντικό αδερφάκι, στο τηλέφωνό της, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους.



Οι γονείς της ανακάλυψαν τυχαία το βίντεο, στο οποίο η τότε 7χρονη Ντέστινι, εξηγεί ότι είχε ένα ισχυρό προαίσθημα πως οι γονείς της μπορεί να αποκτήσουν άλλο ένα μωρό μια μέρα, κι έτσι αποφάσισε να του δώσει τις συμβουλές της, εν αγνοία των γονιών της, Λακρετία και Ντάστιν.

Οι γονείς λοιπόν, τώρα, μοιράστηκαν το βίντεο στο TikTok, όπου έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές με τους περισσότερους από όσους το είδαν να συγκινούνται.



Τι λέει στο βίντεο προς τον μελλοντικό της αδερφό

«Θέλω απλώς να ξέρεις ότι σε αγαπώ και ότι είσαι ένα υπέροχο αδερφάκι», λέει η Ντέστινι στο βίντεο. «Δεν σε έχω γνωρίσει ακόμα, αλλά πιστεύω ότι θα είσαι τέλειος ή τέλεια». Σε άλλο σημείο, η Ντέστινι εξηγεί ότι ενώ υπάρχει η πιθανότητα οι γονείς της να μην αποκτήσουν άλλο παιδί, εκείνη είναι σίγουρη πως θα συμβεί.

Ακολούθως, μοιράζεται μερικές συμβουλές προς το πιθανό αδερφάκι της, λέγοντας: «Δεν είμαι τέλεια, ούτε κι εσύ είσαι. Απλά να είσαι ευτυχισμένο στη ζωή σου. Ποτέ να μην είσαι κακό. Εγώ ήμουν πάντα ευτυχισμένη, πάντα καλή».

@destinysmomma707 Literally found this video from 4 years ago in Destiny’s phone. This was well before she had cancer. We never told her that she would have a brother or sister. To have this video left by her before she died to her future sibling is priceless. #signs #heaven #angel #signsfromheaven #signsfromangels #grief #childloss #cancersucks #cancer #fyp #foryoupage ♬ original sound - Destinysmomma707



Στη λεζάντα του βίντεο στο TikTok, η μαμά της Ντέστινι εξηγεί πως το βίντεο τραβήχτηκε 4 χρόνια πριν, αλλά προσθέτει πως το βρήκε μόλις πρόσφατα στο κινητό της κόρης της. «Αυτό έγινε προτού διαγνωστεί με καρκίνο», έγραψε. «Δεν της είχαμε πει ποτέ ότι θα είχε αδερφό ή αδερφή. Το να έχουμε αυτό το βίντεο που άφησε η ίδια πριν πεθάνει στο μελλοντικό της αδερφάκι, είναι τόσο πολύτιμο».


Η διάγνωση της Ντέστινι με επιθετικό καρκίνο

Στην σελίδα της, η μητέρα της εξήγησε ότι η Ντέστινι αρρώστησε «πολύ» κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων του 2019 και αφού πέρασε «ώρες στα επείγοντα» και επισκέφθηκε «διάφορες κλινικές» διαγνώστηκε με καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου 2020. «Ο κόσμος μάς σταμάτησε και δε θα ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος», λέει η μητέρα.

Μία εβδομάδα αργότερα, η Ντέστινι υπέστη αιμορραγία και σύντομα παρουσίασε νεφρική ανεπάρκεια, έχασε την ικανότητά της να περπατάει και χρειαζόταν σωληνάκια για να τρώει και να αναπνέει σωστά. Συνέχισε όμως να παλεύει και έζησε για οκτώ ακόμη μήνες.



Μετά τον θάνατό της, οι γονείς της ίδρυσαν το Destiny StrongER – έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που είναι αφιερωμένος στη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα για τον καρκίνο και στην ευαισθητοποίηση για τον παιδικό καρκίνο.


Συγκινήθηκαν οι χρήστες του TikTok

Φυσικά, πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από το βίντεο στο TikTok, με κάποιους να λένε πως «ανατρίχιασαν» με το μήνυμά της μικρής προς το αδερφάκι της και άλλους να αναφέρουν πως «δάκρυσαν».

«Ήταν τόσο σοφή! Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας», έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να προσθέτει: «Έχω ανατριχιάσει. Είναι τόσο όμορφο. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της». «Έχω δακρύσει. Ήξερε. Τι άγγελος», σχολίασε ένας ακόμη με έναν άλλον να παραδέχεται: «Μου ράγισε την καρδιά. Όμορφο κοριτσάκι. Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας».


Με πληροφορίες από iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ