Ένοχος δήλωσε ο ιερέας που έκανε τρίο με δύο dominatrix πάνω στην Αγία Τράπεζα

Ο Αρχιεπίσκοπος της περιοχής ζήτησε να ριχθεί στην πυρά η Αγία Τράπεζα, επί της οποίας έλαβαν χώρα οι «ασεβείς πράξεις».

Article featured image
Article featured image

Την ενοχή του για ανόσιες πράξεις στον χώρο της εκκλησίας ομολόγησε ένας πρώην ιερέας στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ο οποίος συνελήφθη επειδή έκανε τρίο με δύο dominatrix πάνω στην Αγία Τράπεζα, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Στον Τράβις Κλαρκ επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή για τις ασεβείς πράξεις του, καθώς και μια τριετής περίοδος δικαστικής επιτήρησης, αλλά και πρόστιμο 1.000 δολαρίων. Εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής της Νέας Ορλεάνης βρέθηκε στο δικαστήριο και «επικύρωσε» την ποινή μετά την ομολογία του Κλαρκ τη Δευτέρα.

fff.png



Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τα ξημερώματα της 30ής Σεπτεμβρίου, ο 37χρονος τότε πάστορας στην καθολική εκκλησία Saint Peters and Paul στο Περλ Ρίβερ, Τράβις Κλαρκ, κάλεσε την «dominatrix-satanatrix» Lady Vi και την «Αυτοκράτειρα Ming» στον ναό των αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Οι δύο εργάτριες του σεξ είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και χρεώνουν εκατοντάδες δολάρια την ώρα για να «τιμωρούν» τους πελάτες τους, όπως έκαναν και στην περίπτωση του ιερέα, μέσα στον ναό.

Περνώντας έξω από την εκκλησία, κάποιος κάτοικος της περιοχής παρατήρησε το αναμμένο φως μέσα στον ναό και πλησίασε για να κοιτάξει μέσα από το παράθυρο. Αμέσως εντόπισε τον ιερέα με τις δύο γυναίκες πάνω στην Αγία Τράπεζα, όπου κατά τον ίδιο είχαν απλώσει διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα και «παιχνίδια». Σε ένα τρίποδο λίγα μέτρα μακριά, είχαν στήσει μία κάμερα για να μαγνητοσκοπήσουν τη βραδιά.

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στην εκκλησία, ανακάλυψαν ένα τρίποδο με μια κάμερα, η οποία κατέγραφε το σαδομαζοχιστικό τρίο. Sex toys και φώτα βρέθηκαν επίσης στο σημείο.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα όσα συνέβαιναν εκείνο το βράδυ ήταν συναινετικά, όμως συνέλαβαν τον ιερέα και τις δύο γυναίκες με την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς, καθώς όλα γίνονταν σε δημόσιο χώρο.


Οι δύο επαγγελματίες «αφέντρες», η Μίντι Ντίξον και η Μελίσα Τσενγκ, δήλωσαν ένοχες τον Ιούλιο για βανδαλισμό και τους επιβλήθηκε δικαστική επιτήρηση δύο ετών.

Την ημέρα που προηγήθηκε του περιστατικού, η Ντίξον φέρεται να είχα γράψει στα social media ότι επρόκειτο να «βεβηλώσει τον οίκο του Θεού».

Σχέδιο χωρίς τίτλο (7).png

Η βεβηλωμένη Αγία Τράπεζα κάηκε μετά τη «δαιμονική» συμπεριφορά του Κλαρκ, σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή της Νέας Ορλεάνης, και μια νέα Αγία Τράπεζα πήρε τη θέση της τον Νοέμβριο του 2020.

Ο Κλαρκ, ο οποίος χειροτονήθηκε το 2013, απολύθηκε λίγο μετά τη σύλληψή του. Έχει επίσης καταβάλει αποζημίωση στην εκκλησία με το ποσό των 8.000 δολαρίων.


Με πληροφορίες από New York Post

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ