Άντρας άρχισε να κυνηγά τους συγγενείς του με όπλο επειδή έχανε στη Monopoly

Χτύπησε με δύναμη το ταμπλό, αναποδογύρισε το τραπεζάκι, έβγαλε όπλο και άρχισε να κυνηγά τον πατριό του.

Article featured image
Article featured image


Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, όταν ένας νεαρός πυροβόλησε μέλη της οικογένειάς του επειδή το παιχνίδι στη Monopoly δεν πήγαινε και τόσο καλά γι αυτόν.

Είναι σύνηθες τα επιτραπέζια παιχνίδια να οδηγούν πολλές φορές σε διαμάχες. Σε αρκετές περιπτώσεις εκτοξεύονται ύβρεις, ακόμα και αντικείμενα, όμως στην προκειμένη περίπτωση το πράγμα ξέφυγε.

Όπως έγινε γνωστό από το αστυνομικό τμήμα της Τάλσα, ο Τζον Άρμοστρονγκ και ο πάτριος του διαπληκτίστηκαν ενώ έπαιζαν Monopoly και λίγο αργότερα η διαμάχη τους κατέληξε σε τραγωδία.

«Αφού χτύπησε με δύναμη το ταμπλό της Monopoly και αναποδογύρισε το τραπεζάκι και τις καρέκλες, ένα άλλο μέλος της οικογένειας είπε στον Άρμοστρονγκ και τον πατριό να πάνε έξω να λύσουν τις διαφορές τους», αποκάλυψε η αστυνομία.

Στη συνέχεια ο Άρμστρονγκ έβγαλε όπλο και κυνήγησε τον πατριό του και την ετεροθαλή αδελφή του. Η τελευταία κάλεσε την αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι την πυροβόλησε κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού.

Λίγο αργότερα η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον Άρμστρονγκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο δράστης παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε, αλλά στο έδαφος. Είναι πιθανόν η οικογένεια να έπαιζε Monopoly με αληθινά χρήματα, κάτι που ώθησε τον Άρμστρονγκ στην πράξη του.

Δεν αποκλείεται πάντως, να είναι άλλη η αιτία της διαμάχης του Άρμοστρονγκ με τον πατριό του και το παιχνίδι στη Monopoly να ήταν απλά η αφορμή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ