Ανήκεις στους 100 κορυφαίους ακροατές του αγαπημένου σου καλλιτέχνη;

Το «Replay» του Apple Music φροντίζει να σε ενημερώσει για αυτό και άλλα πολλά.

Article featured image
Article featured image


Κυκλοφόρησε τη δική του εκδοχή του «Wrapped» το Apple Music νωρίτερα από το Spotify φέτος, η οποία ονομάζεται «Replay» και ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να δείχνει τα στατιστικά από τις μουσικές σας συνήθειες κατά τη διάρκεια του χρόνου, συμπεριλαμβανομένου του τραγουδιού που ακούσατε παραπάνω, τον καλλιτέχνη, το είδος κ.α.

Apple-Music-Replay-Listening-Insights.jpg



Η ανανεωμένη εμπειρία του «Replay» μπορεί να γίνει προσβάσιμη μέσω της εφαρμογής - απλά ανοίγοντάς την, ωστόσο στην περίπτωση που δεν σας το εμφανίσει αυτόματα μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο, ο οποίος είναι προσβάσιμος και από υπολογιστή, πατώντας ΕΔΩ.

Apple-Music-Replay-Top-Album.jpg



Τα Reels με τα highlights παρουσιάζονται μέσα από animated κάρτες που εμφανίζουν τα μουσικά σας γούστα ανάλογα με το ιστορικό ακρόασής σας. Μάλιστα, κάθε κάρτα που θα κάνετε «swipe» παίζει και τη σχετική μουσική στο background.

Apple-Music-Replay-Top-Playlists.jpg



Όπως αναφέρει η Apple, ο κάθε καλλιτέχνης και το κάθε είδος μουσικής έχουν 100 κορυφαίους ακροατές και αν είσαι ένας από εκείνους η εφαρμογή θα φροντίσει να σε ενημερώσει.

Apple-Music-Replay-Top-Songs.jpg



Προσθέτει επίσης πως οι ακροατές μπορούν να συνεχίσουν να τσεκάρουν το Replay τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου για να δουν εάν τα μοτίβα ακρόασής τους αλλάξουν πριν από την έναρξη του 2023, ενώ με την νέα χρονιά, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν εβδομαδιαία στατιστικά και πληροφορίες για της μουσικές τους συνήθειες.

Apple-Music-Replay-Top-Songs-2022.jpg



Όλες οι πληροφορίες στο Replay είναι βελτιστοποιημένες για κοινή χρήση με την οικογένεια και τους φίλους τους, στα κοινωνικά κανάλια τους ή σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

Apple-Music-Replay-Total-Minutes.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ