Διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία υπέστη ηλεκτροπληξία επί σκηνής

Η εκκολαπτόμενη βασίλισσα της ομορφιάς δεν πήρε το στέμμα, αλλά κέρδισε το ανεπίσημο βραβείο «Miss Sympathy» για το ατύχημά της.

Article featured image
Article featured image


Μια διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία στο Μεξικό υπέστη ηλεκτροπληξία ζωντανά στη σκηνή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού όταν άγγιξε ένα προβληματικό μικρόφωνο.

Η Andrea Granados συμμετείχε στα καλλιστεία «Miss Sahuayo 2022» στο Sahuayo του Μεξικού. Η 22χρονη περπατούσε στη σκηνή και πήρε το μικρόφωνο για να απευθυνθεί στο κοινό όταν ξαφνικά τη διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα και πετάχτηκε προς τα πίσω από το ηλεκτροσόκ.

Η Granados προσπάθησε να αφήσει το μικρόφωνο, αλλά το καλώδιο κόλλησε στο χέρι της, με αποτέλεσμα να πέσει στη σκηνή. Τελικά επέστρεψε και ολοκλήρωσε την παρουσίασή της πριν αποχωρήσει εν μέσω χειροκροτήματος.

«Επέστρεψα επαναφορτισμένη - κυριολεκτικά», είπε χαριτολογώντας κατά την επιστροφή της. «Δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά», πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο καθώς το κοινό την επευφημούσε.



Η 22χρονη περπάτησε ξυπόλητη και με μια παραδοσιακή στολή καλυμμένη με πολύχρωμα φτερά στην εξέδρα όπου βρισκόταν και το προβληματικό μικρόφωνο.

Από το ηλεκτροσόκ, υπέστη έγκαυμα στο χέρι της. Ξαπλωμένη, η Granados κατάφερε να αποσυνδέσει το μικρόφωνο και το καλώδιο για να το αφαιρέσει από πάνω της, προτού αρκετοί εργαζόμενοι στα καλλιστεία τρέξουν στο πλευρό της και τη βοηθήσουν να κατέβει από τη σκηνή.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι αφού υποβλήθηκα σε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, μπορώ να πω ότι αισθάνομαι καλά. Δόξα τω Θεώ».

Εν τω μεταξύ, ένας από τους διοργανωτές βροντοφώναξε: «Αυτή είναι αφοσίωση! Αυτή είναι δύναμη θέλησης! Λοιπόν, Andrea, είσαι νικήτρια. Είσαι μια πολεμίστρια όπως οι κάτοικοι του Sahuayo».

Στη συνέχεια, η Granados πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ για την απόλυτη υποστήριξή σας και τα τόσα πολλά συγκινητικά μηνύματα».

Η εκκολαπτόμενη βασίλισσα της ομορφιάς δεν πήρε το στέμμα - αλλά κέρδισε το ανεπίσημο βραβείο «Miss Sympathy» για το ατύχημά της επί σκηνής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ