Σεξομολογήσεις #598: «Τι φταίει και δεν βρίσκω κανέναν;»

Είναι 30 και κάτι ψιλά, συμπαθητική παρουσία, με τη δουλειά της και το σπίτι της, ωστόσο, όπως λέει, δεν έχει καμία τύχη με τους άνδρες. H Tipster καλείται να απαντήσει σε ένα ερώτημα που «βασανίζει» -εκτός από τη γράφουσα- και πολλές άλλες υπάρξεις εκεί έξω.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Είμαι 30 και κάτι ψιλά, συμπαθητική παρουσία, με τη δουλειά μου, με το σπίτι μου και όλα τα ταιρκαστά μου. Παρόλα αυτά δεν έχω καμία τύχη με τους άνδρες. Βασικά η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από αρκετά χρόνια -έληξε άδοξα και με πολύ πόνο- και από τότε έως και σήμερα δεν προέκυψε τίποτα καινούργιο στη ζωή μου, τουλάχιστον τίποτα ενδιαφέρον. Πριν προλάβεις να πεις ότι είμαι ιδιότροπη ή επιλεκτική, να σου ξεκαθαρίσω πως δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, μυαλό να έχει, να μου αρέσει και να με κάνει να γελάω. Αυτά! Ούτε κοιλιακούς ψάχνω, ούτε λεφτά, ούτε παλάτια. Το χειρότερο όμως είναι ο περίγυρος που με έπρηξε γιατί δεν ψάχνομαι, γιατί δεν κάνω κάτι, γιατί δεν προσπαθώ, πότε θα βρω κάποιον, ή όταν προσπαθούν να μου βρουν κάποιον. Δεν το έχω ομολογήσει σε κανέναν ως σήμερα, αλλά όσο πιο πολύ με πιέζουν να βρω κάποιον τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ ότι ίσως να μην θέλω κάποιον τελικά.



Ομολογώ πως με μπέρδεψες. Ξεκινάς με ένα παράπονο που δεν βρίσκεις σύντροφο, συνεχίζεις με την πίεση του κοινωνικού περίγυρου και κλείνεις με μία εντελώς ετερόκλητη ψυχολογία από το πώς ξεκινάς. Τα πράγματα ωστόσο είναι απλά φίλη μου και ξεκινούν (και τελειώνουν) σε εσένα. Ο κοινωνικός περίγυρος διαχρονικά γουστάρει να επεμβαίνει στην προσωπική ζωή τρίτων, οπότε κλείσε τα αυτιά σου και κάνει κι εσύ αυτό που γουστάρεις. Αν θες να είσαι μόνη σου, αυτό να κάνεις και δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Αν πάλι θέλεις σύντροφο, θα τον βρεις. Γενικά αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με πίεση και άγχος γιατί αν γίνουν το πιθανότερο είναι να καταλήξουν άσχημα. Κλείνοντας με τα αρχικά σου ερωτήματα: σκέφτηκες ποτέ πως ο λόγος που δεν βρίσκεις κάποιον να σου κάνει το κλικ είναι επειδή δεν θέλεις πραγματικά να τον βρεις; Η μοναξιά και η αυτονομία που λέγαμε πριν!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ