Η στιγμή που ένας άντρας παθαίνει ξαφνικά ηλεκτροπληξία και πέφτει στις ράγες του τρένου

Το τρομακτικό γεγονός καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Article featured image
Article featured image


Τυχερός στην ατυχία του φάνηκε ένας ελεγκτής εισιτηρίων στην Ινδία, ο οποίος έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που βρισκόταν σε έναν σταθμό τρένου.

Το τρομακτικό γεγονός καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Ο άντρας στεκόταν στην πλατφόρμα στον σταθμό Kharagpur Junction και συνομιλούσε με έναν συνάδελφό του, όταν ξαφνικά φαίνεται να τον διαπερνά ρεύμα, με τον ίδιο να παθαίνει ηλεκτροπληξία και τελικά να πέφτει στις ράγες του τρένου.

Ο συνάδελφος του άντρα τρόμαξε, έπιασε το κεφάλι του και έκανε μερικά βήματα πίσω, καθώς λίγες στιγμές αργότερα, άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τελικά τον μετέφεραν με ένα φορείο.


Προσοχή: Το βίντεο περιέχει εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν



Σύμφωνα με τον λογαριασμό που ανάρτησε το βίντεο στο twitter, ο οποίος στην περιγραφή του αναφέρει πως, μεταξύ άλλων, είναι γραφειοκράτης σιδηροδρόμων, ο άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία από ένα καλώδιο, το οποίο μετακινήθηκε από ένα πουλί.

Ως απάντηση στο tweet που έγινε viral, ένας άλλος λογαριασμός ανάρτησε τις ακόλουθες φωτογραφίες, οι οποίες φέρονται να δείχνουν το επίμαχο καλώδιο.



Πάντως, όπως αναφέρει το NYPost, ο άντρας επιβίωσε με ορισμένα εγκαύματα και οι έρευνες για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς έγινε το ατύχημα βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ