Μητέρα στο Ουζμπεκιστάν πέταξε το τριών ετών κοριτσάκι της σε κλουβί αρκούδας

Το αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα έντρομα μάτια των επισκεπτών του ζωολογικού κήπου.

Article featured image
Article featured image


Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε ζωολογικό κήπο του Ουζμπεκιστάν, όταν μια μητέρα φαίνεται να έριξε το τρίχρονο κοριτσάκι της που κρατούσε από το χέρι, σε ένα κλουβί μιας καφέ αρκούδας. Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να έχει τοποθετήσει το παιδί στην εξωτερική πλευρά των κιγκλιδωμάτων και κάποια στιγμή να αφήνει τα χέρια του παιδιού της, σαν να είχε πρόθεση να του κάνει κακό.


Ευτυχώς η ζωή του παιδιού δεν κινδυνεύει, καθώς δεν τραυματίστηκε από το ζώο, αλλά μόνο από την πτώση, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του ζωολογικού κήπου.

Mother-throws-daughter-to-a-brown-bear-10-east2west-news.jpg
Η Zuzu, όπως είναι το όνομα της αρκούδας, πέρασε δίπλα από το παιδί και το μύρισε, χωρίς να του κάνει κακό.



Στο απίστευτο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται η γυναίκα να ρίχνει το παιδί και να το κοιτάζει ατάραχη μέσα στο κλουβί με την αρκούδα. Η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας για την οποία η ανώτατη ποινή στο Ουζμπεκιστάν είναι τα 15 έτη κάθειρξης.


Όταν το παιδί έπεσε στο κλουβί, η καφέ αρκούδα, με το όνομα Ζούζου πλησίασε το κοριτσάκι, το μύρισε και ευτυχώς απομακρύνθηκε. «Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου αντέδρασαν άμεσα και άρχισαν να στρέφουν την προσοχή της αρκούδας αλλού, ώστε να μπει μέσα σ’ έναν εσωτερικό χώρο, στον οποίο μπήκε αμέσως», σημείωσαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ