Ο Πολ έλαβε ένα πολύ απρόσμενο δέμα στην ταχυδρομική του θυρίδα

Σε μια βραδιά με άφθονο αλκοόλ, στις διακοπές του πριν από 11 χρόνια έχασε ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο το οποίο του επιστράφηκε.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία PA MEDIA

Ο Πολ Μπίσοπ είχε πάει διακοπές στην Ισπανία και μετά από μια βραδιά με άφθονο αλκοόλ έχασε την μασέλα του κάνοντας εμετό σε έναν κάδο. Οι αρχές την βρήκαν και του την επέστρεψαν μετά από 11 χρόνια.

Ο 63χρονος Πολ, λέει πως μετά από την κατανάλωση πολλών μηλιτών άρχισε να νιώθει «άρρωστος» σε ένα πάρτι που είχε παρευρεθεί το 2011 κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Μπενιντόρμ της Ισπανίας , με αποτέλεσμα να κάνει εμετό σε έναν σκουπιδοτενεκέ και να χάνει τα ψεύτικα δόντια του.

Η μασέλα του Πόλ βρέθηκε σε χωματερή της περιοχής και οι ισπανικές αρχές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το εύρημα. Έτσι έκαναν ελέγχους DNA και τελικά εντόπισαν τον άνδρα που μένει στην πόλη Στάλιμπριτζ στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ.

Βέβαια, η έκπληξη του Πολ ήταν μεγάλη όταν είδε τη μασέλα να εμφανίζεται στην ταχυδρομική θυρίδα του… 11 χρόνια αργότερα.



Αναπολώντας τα γεγονότα εκείνης της μουντής νύχτας πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, ο Πολ είπε στο BBC North West Tonight: «Ήπια αρκετό μηλίτη και αποφάσισα πως έπρεπε να… τον βγάλω προς τα έξω» και συνέχισε: «Ο κάδος ήταν το πιο κοντινό πράγμα σε εμένα εκείνη τη στιγμή. Όταν πήγαμε στο επόμενο μπαρ, ο φίλος μου γύρισε και με ρώτησε που ήταν τα δόντια μου». Πρόσθεσε, δε, πως τα αναζήτησαν για ώρα, αλλά δεν τα βρήκαν πουθενά.

Όταν τα είδε πρόσφατα στο ταχυδρομείο της πόλης του είπε: «Πίστεψα πως μου έκαναν φάρσα. Βρήκαν, όμως, το DNA μου και τη διεύθυνσή μου και τα έστειλαν. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Πλέον όλοι γνωρίζουν για τα δόντια μου. Ίσως να πρέπει να ανοίξω κι ένα μουσείο με τα δόντια μου τόσες φορές που τα έχω χάσει», τόνισε.



Με πληροφορίες από Huffpost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ