Η εξαφανισμένη δίδυμη αδερφή της 3χρονης εντοπίστηκε στο «Πουρνάρα»

Έληξε το θρίλερ.

Article featured image
Article featured image


Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 4 σήμερα τα ξημερώματα ενημερώθηκε η Αστυνομία από άνδρες των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιούσαν περίπολο στον παλαιό δρόμο Πυροϊού – Λάρνακας, εντός της νεκρής ζώνης στην περιοχή Αθηένου, ότι εντοπίστηκε ασυνόδευτο ένα ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας 3 ετών.



Τα μέλη της Αστυνομίας παρέλαβαν το κοριτσάκι, το οποίο μετέφεραν στον Αστυνομικό Σταθμό της Αθηένου, μέλη του οποίου ενημέρωσαν τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, τα οποία και ανέλαβαν τη φροντίδα του. Το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Παράλληλα εντοπίστηκαν οι γονείς του μικρού κοριτσιού, ασιατικής καταγωγής, οι οποίοι διαμένουν στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας. Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε πως οι γονείς μαζί με τα δύο δίδυμα κοριτσάκια τους, ηλικίας 3 ετών, προσπάθησαν χθες να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Στην προσπάθεια τους να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές, το ένα κοριτσάκι, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, κατάφερε να φτάσει στη νεκρή ζώνη, όπου και εντοπίστηκε στην περιοχή Αθηένου.

Το πρώτο κοριτσάκι παραδόθηκε στη μητέρα του από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και το δέυτερο που αγνοείτο βρέθηκε στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας «Πουρνάρα».


Πηγή: sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ