O Jacquemus απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε ομοφοβική πελάτισσα που δεν θέλει πια τη τσάντα του

Ο Γάλλος σχεδιαστής πόσταρε μια φωτογραφία που τον δείχνει να φιλιέται με τον σύζυγό του αλλά κάποιοι ενοχλήθηκαν από την αγάπη (τους), έτσι για να μάς αποδείξουν ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε.

Article featured image
Article featured image


Ο Γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στον χώρο της μόδας αυτήν τη στιγμή. Πέραν τούτου, ο Jacquemus είναι ομοφυλόφιλος και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, δημοσίευσε στο Instagram του μια φωτογραφία που τον δείχνει να φιλιέται με τον σύζυγό του, Μάρκο Μαέστρι.

Κάποιοι ακόλουθοί του όμως, αντί να δουν τη μεγάλη εικόνα που είναι προφανώς η αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων, επέλεξαν να προβούν σε πληθώρα ομοφοβικών σχολίων, έτσι για να μάς αποδείξουν ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε.



Ο Jaquemus, βέβαια, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, αποστομώνοντας τους ομοφοβικούς ακολούθους του. Και το έκανε με μεγάλη επιτυχία. Με μια σειρά από InstaStories, τονίσε ότι «η αγάπη πάντα νικά».

jacquemus-4.jpg



«Είμαι γκέι. Σταματήστε να σχολιάζετε κάτω από το post μου. Η αγάπη πάντα νικά!», έγραψε σε τρία διαφορετικά stories, ποστάροντας ξανά και ξανά τη φωτογραφία με το φιλί.

jaquemus.jpg

jaquemus3.jpg



«Χαίρομαι κατά κάποιον τρόπο που κάνουμε αυτή την επίπονη συζήτηση. Μεγάλωσα χωρίς να έχω το πρότυπο ενός γκέι ζευγαριού και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να είμαστε αυτό το παράδειγμα για τα νέα παιδιά εκεί έξω. Θα πολεμήσουμε για εκείνους εκεί έξω, για να αποδείξουμε πως η αγάπη πάντα κερδίζει. Θα συνεχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες αγάπης. Πάντα. Είστε όμορφοι, μην το ξεχνάτε ποτέ», ανέφερε σε επόμενο story ο Γάλλος σχεδιαστής.

jacquemus-5.jpg



Σε καινούργιά του ανάρτηση, δε, απάντησε σε μία χρήστρια του Instagram που ανέφερε ότι μετά από την εν λόγω φωτογραφία, δεν θέλει τελικά να αγοράσει την τσάντα του. «Όχι, η τσάντα μου δεν θέλει εσένα. Εάν ήξερες πόσοι γκέι άνθρωποι εργάζονται στην εταιρεία Jacquemus. Δεν σε θέλουμε σαν μία ομοφοβική μελλοντική πελάτισσα. Δεν αξίζεις τα προϊόντα μας. Τελεία», σχολίασε ο Jacquemus.



Προφανώς και έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε, αλλά ξέρουμε με ποιους θέλουμε να πορευτούμε σε αυτόν τον δρόμο. Επειδή, όπως και να το κάνεις, η αγάπη είναι αυτή που πάντα θα νικά στο τέλος. Και σίγουρα, η αγάπη δεν χωρά σε στερεότυπα και λοιπές εμετικές προκαταλήψεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ