Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, πάγωσε το πέος ενός σκιέρ λόγω του έντονου ψύχους

«Όταν τα μέρη του σώματος άρχισαν να ζεσταίνονται μετά τον τερματισμό, ο πόνος ήταν αφόρητος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φινλανδός σκιέρ.

Article featured image
Article featured image


Η μεγάλη κούρσα του σκι ανδρών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο μειώθηκε από τα 50 χιλιόμετρα σε 30, αλλά αυτό δεν αποδείχτηκε ιδιαίτερα βοηθητικό για τον Φινλανδό σκιέρ Remi Lindholm, ο οποίος χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει μια θερμοκύστη μετά τον αγώνα για να ξεπαγώσει το ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο του σώματός του.

Ο Lindholm διέσχιζε τη θυελλώδη πίστα για περίπου μια ώρα και 16 λεπτά, κόντρα στους ψυχρούς ανέμους, γεγονός που οδήγησε στο να παγώσει το πέος του, σύμφωνα με τον Guardian.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα ο αθλητής, αφού ήρθε αντιμέτωπος με ένα παρόμοιο ατύχημα και πέρυσι, σε αγώνα στη Ρούκα της Φινλανδίας.

«Μπορείς να μαντέψεις ποιο μέρος του σώματός μου ήταν παγωμένο όταν τερμάτισα… ήταν ένας από τους χειρότερους διαγωνισμούς που έλαβα ποτέ μέρος», είπε ο σκιέρ στα φινλανδικά Μέσα. «Ήταν μια μάχη».

Οι διοργανωτές ανησύχησαν για πιθανά κρυοπαγήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου και για αυτό τον καθυστέρησαν κατά μια ώρα, ενώ μείωσαν την απόσταση κατά 20 χιλιόμετρα. Ωστόσο, οι λεπτές στολές και οι εσωτερικές επενδύσεις δεν προσέφεραν ιδιαίτερη προστασία με αποτέλεσμα το ατύχημα του Φινλανδού σκιέρ.

Ο Lindholm περιέγραψε πως χρησιμοποίησε τη θερμοκύστη για να ξεπαγώσει τα γενετικά του όργανα όταν τελείωσε ο αγώνας. «Όταν άρχισαν να επανέρχονται στην κανονική θερμοκρασία τα μέρη του σώματός μου, μετά τον αγώνα, ο πόνος ήταν ανυπόφορος», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ