Πήρες χαμπάρι τα Reels με τα οποία γέμισε το Facebook;

Σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το ΤikTok.

Article featured image
Article featured image


Το TikTok είναι πλέον ο δημοφιλέστερος online προορισμός και το Facebook κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει ανταγωνιστικό. Έτσι, φέρνει τα δικά του Reels και στην εφαρμογή του Facebook και τα βάζει σε κάθε πιθανό μέρος που μπορεί να τα τοποθετήσει στο app.

Για όσους δε γνωρίζουν, τα Reels είναι πρακτικά το ίδιο με τα TikTok videos, όπου οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν μικρής διάρκειας videos, να προσθέτουν εφέ και να αλληλεπιδρούν με άλλα Reels. Τα Reels έκαναν την εμφάνισή τους στο Instagram αρχικά, αλλά η Meta τα προωθεί όπως φαίνεται και στο Facebook.

Τα Reels θα τα βρίσκετε πλέον στα Stories του Facebook, στο Facebook Watch, στην κορυφή του feed σας, ενώ και μέσα στο feed θα βλέπετε και προτεινόμενα Reels από ανθρώπους που δεν ακολουθείτε. Κάθε Reel θα μπορείτε να το μοιράζεστε, ενώ θα μπορείτε φυσικά να δημιουργείτε και τα δικά σας.

Η εταιρεία έκανε την ανακοίνωση καθώς το TikTok έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων στον πλανήτη. 

Σύμφωνα με τον Ζούκερμπεργκ «το Reels είναι ήδη η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη μορφή περιεχομένου μας και σήμερα το κάνουμε διαθέσιμο σε όλους στο Facebook παγκοσμίως. Θέλουμε να είναι το καλύτερο μέρος για να συνδεθούν οι δημιουργοί με το κοινό τους, αλλά και να κερδίζουν χρήματα, γι’ αυτό κυκλοφορούμε επίσης νέα εργαλεία δημιουργίας εσόδων».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ