Αυτός ο ζαχαροπλάστης δημιούργησε σοκολατένιο ομοίωμα ενός πασίγνωστου τενίστα

Το ομοίωμα ζυγίζει 100 κιλά και έχει το ίδιο ύψος με τον τενίστα.

Article featured image
Article featured image

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας Twitter / @norinchi_df

Ο πρωταθλητής του τένις που απέχει από το άθλημα το τελευταίο διάστημα, απέκτησε ένα ομοίωμα σοκολάτας σε φυσικό μέγεθος από γνωστό ζαχαροπλάστη.

Ο σταρ του τένις και 20 φορές πρωταθλητής Grand Slam, Ρότζερ Φέντερερ, απέχει από το άθλημα από την περασμένη σεζόν, λόγω μιας χειρουργικής επέμβασης, αλλά «βλέπει» την επιστροφή του στο ανταγωνιστικό τένις αργότερα μέσα στον χρόνο.

Ωστόσο, για να τιμήσει τον πρωταθλητή, ο γνωστός ζαχαροπλάστης Χόρχε Καρντόσο, δημιούργησε ένα ομοίωμά του σε πραγματικό μέγεθος, φτιαγμένο από σοκολάτα.

Εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό του απέναντι στον πρωταθλητή, ο ζαχαροπλάστης ολοκλήρωσε το ομοίωμα από σοκολάτα και το τοποθέτησε στην μπουτίκ χειροτεχνών του Φράιμπουργκ, το περασμένο Σάββατο.

Το άγαλμα φέρεται να ζυγίζει 100 κιλά και να έχει ύψος 1,85 μέτρα, όσα και ο τενίστας, και ο σοκολατοποιός χρειάστηκε 250 ώρες περίπλοκης εργασίας για να χτίσει τη δομή του προσώπου του Φέντερερ.



Σύμφωνα με το PortugalNews, o Πορτογάλος ζαχαροπλάστης έφτιαξε και ένα ομοίωμα του ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο το 2020 και το εξέθεσε στο καρναβάλι του Οβάρ. Αργότερα μεταφέρθηκε στο μουσείο του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Φουντσάλ, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ