Έδεσε τον συνάδελφό της με σχοινί γιατί φοβόταν να εμβολιαστεί

Ο 48χρονος έτρεμε στην ιδέα του εμβολίου και η φίλη του φρόντισε να τον ηρεμήσει με έναν... δημιουργικό τρόπο. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image


Ένα βίντεο που έγινε viral δείχνει μια γυναίκα που πήρε κάποια… επιπλέον μέτρα, για να διασφαλίσει τον δεύτερο εμβολιασμό ενός συνάδελφού της.

Το viral βίντεο, που διαδραματίζεται στη Βραζιλία, δείχνει την Ana Andrade να κρατά σφιχτά ένα σχοινί που ήταν δεμένο γύρω από την κοιλιά και τα χέρια του Cícero de Oliveira, ενώ στέκονται στην αναμονή για τη λήψη του εμβολίου, στο εμβολιαστικό κέντρο του Ρίο Λάρκο, τη πολιτείας Αλαγκόας.



Σύμφωνα με την DailyMail, η 66χρονη είπε στα τοπικά μέσα πως ο πρόεδρος της εταιρίας στην οποία δουλεύει, της ζήτησε να συνοδεύσει τον 48χρονο φίλο της και έναν άλλο συνάδελφο στο ραντεβού τους για το εμβόλιο.

Όταν βρίσκονταν στην αναμονή, η 66χρονη πρόσεξε πως ο 48χρονος φοβόταν τόσο πολύ που έτρεμε, έτσι ζήτησε από το προσωπικό του κέντρου υγείας να της φέρουν ένα σχοινί για να τον κρατήσει ακίνητο. Αρχικά το πρότεινε για αστείο, αλλά φάνηκε πως τελικά βοήθησε τον φίλο της να ηρεμήσει με αυτόν τον τρόπο.

«Έτρεμε πάρα πολύ, φοβόταν το εμβόλιο» λέει η Andrade. «Έδεσα τον Cicer και τον πήγα στο δωμάτιο αναμονής. Εκεί έδεσα και τα πόδια του και του είπα “προσπάθησε να τρέξεις τώρα”».

Ο 48χρονος δηλώνει ευγνώμων για την ιδέα της επί χρόνια φίλης του, η οποία τον βοήθησε να ηρεμήσει πριν λάβει την εμβολιαστική του δόση.

«Δεν μου αρέσει το εμβόλιο. Ο φόβος είναι κάτι που μπορεί να μας σκοτώσει, ξέρεις. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, έλαβα και τις δύο δόσεις».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ