Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τους βετεράνους BLUES CARGO

Η CITY σάς δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μια (1) από τις έξι (6) διπλές προσκλήσεις για τους βετεράνους BLUES CARGO.

Article featured image
Article featured image


Τρεις καταπληκτικές βραδιές αυθεντικού Chicago BLUES με τους βετεράνους BLUES CARGO!

Με μεγάλη χαρά οι Hoodoo Nights CY ανακοινώνουν το τρίτο μέρος της ενότητας συναυλιών τους, με τη δεύτερη εμφάνιση των βετεράνων BLUES CARGO στην Κύπρο για τρείς εμφανίσεις! Opening band: THE ZILLA PROJECT.


Πού και πότε;

Παρασκευή 25 Μαρτίου, Στο Πέραμα, Λεμεσό

Σάββατο 26 Μαρτίου, Savino Live, Λάρνακα

Κυριακή 27 Μαρτίου, Downtown Live, Λευκωσία

Facebook event: https://www.facebook.com/events/367407578548629

Blues%20Cargo%20-%20IG%20SIZE.pngΠώς θα διεκδικήσετε τις προσκλήσεις:

Πιο κάτω ακολουθεί μία φόρμα στην οποία πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και στη συνέχεια να υποβάλετε τη συμμετοχή σας.


Μέχρι πότε ισχύει ο διαγωνισμός;

Μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Μαρτίου.


Με ποιο τρόπο θα μάθετε αν έχετε κερδίσει και πώς θα εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας;

-Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτό το άρθρο στις 18/3 μαζί με τα 3 τελευταία ψηφία του κινητού τηλεφώνου τους.

-Τα ονοματεπώνυμα των νικητών θα είναι στην είσοδοΚάθε συναυλία των Blues Cargo είναι μια αξέχαστη εμπειρία που συχνά βρίσκει το κοινό να εγκαταλείπει τις θέσεις του για να χορέψει! Με επικεφαλής τον χαρισματικό Δημήτρη Ιωάννου, τα εκρηκτικά τους σετ εμπλουτίζονται από στοιχεία Funk, R&B και Jazz χρώματα δικαιολογώντας τον τίτλο τους ως αληθινών συνεχιστών της παράδοσης των μπλουζ.

Οι Blues Cargo "γεννήθηκαν" το 1987 στην Αθήνα. Έχουν 3 δίσκους στο ενεργητικό τους, το First delivery (1993), Delayed Delivery (2009) και On Time (2016), των οποίων οι εξαιρετικές κριτικές εξάπλωσαν τη φήμη τους πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως πλησιάζουν τον αυθεντικό ήχο των μπλουζ του Σικάγο όπως λίγες μπάντες στον κόσμο σήμερα.
Πιο κάτω οι νικητές του διαγωνισμού, με το όνομα και τα τελευταία 3 ψηφία του κινητού τηλεφώνου τους και την πόλη που έδειξαν ενδιαφέρον. Οι νικητές παρακαλούμε να εποικήσουν στo 99498642 για να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους.

Νικητές:

Diana …490 (Λεμεσό)

Valentini …711 (Λεμεσό)

Pavlos …304 (Λευκωσία)

Θέα …004 (Λευκωσία)

Σωκράτης …728 (Λάρνακα)

Ιωάννα …726 (Λάρνακα)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ