Οι Antique κάθισαν και σκέφτηκαν και αποφάσισαν να επανενωθούν

Εντάξει, από την ώρα που το ανακοίνωσε η Έλενα Παπαρίζου ξαναζούμε στιγμές Eurovision 2001.

Article featured image
Article featured image


Σχεδόν 21 χρόνια μετά την εμβληματική εμφάνισή τους στη Eurovision του 2001 με το τραγούδι «Die for you» και 19 χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος το 2003, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης φαίνεται πως θα ενώσουν ξανά τις φωνές τους.

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν κάνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι συνεργάζονται και πως σκοπεύουν να επιστρέψουν, ωστόσο, δεν είχαν αποκαλύψει τι ακριβώς ετοιμάζουν. Πάντως, πέρυσι, ανέβηκαν μαζί στη σκηνή ενός φεστιβάλ στη Σουηδία, αναβιώνοντας την πιο επιτυχημένη στιγμή τους.

Τώρα, είναι πιο σίγουρο από ποτέ πως οι Antique ετοιμάζονται για ένα δυναμικό come-back, καθώς το ανακοίνωσε η ίδια η Έλενα Παπαρίζου με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα κλιπ από την τότε εποχή, στο οποίο κρατάει το μπουζούκι του συνεργάτη της και φυσάει χρυσόσκονη προς την κάμερα. Μπορεί να μην έγραψε κάτι στη λεζάντα, ωστόσο, έβαλε τα εξής hashtags: #Antique #Reunion #ComingSoon.

Όπως ήταν λογικό, στα σχόλια επικράτησε χαμός, με τους θαυμαστές της να γράφουν πως ήταν κάτι που περίμεναν καιρό.

Σύμφωνα με το News247, κυκλοφορούν πληροφορίες πως αναμένεται να κυκλοφορήσουν νέα τραγούδια, αλλά και να περιοδεύσουν στην Ελλάδα και την Σουηδία.


Η εμβληματική εμφάνιση των Antique στη Eurovision του 2001:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ