Μια μυστηριώδης λάμψη έκανε τη νύχτα μέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μια ομάδα παιδιών προκάλεσε μια ηλεκτρική βλάβη που οδήγησε σε μια μεγάλη έκρηξη.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Twitter/@Antlv426

Μια μυστηριώδης έκρηξη που προκλήθηκε από παιδιά, έκανε τον ουρανό του Σαουθάμπτον, στο Ηνωμένο Βασίλειο, να φωτιστεί με ένα μπλε και πορτοκαλί φως.

Στα βίντεο που κυκλοφορούν, φαίνεται ένα εκθαμβωτικό φως και ακούγονται δυνατές εκρήξεις. Το περιστατικό έλαβε χώρο στις 28 Φεβρουαρίου στον σταθμό τραίνων «St Denys». Στα βίντεο φαίνονται επίσης σύννεφα μαύρου καπνού να σηκώνονται στον αέρα.

Όταν το βίντεο έγινε viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πολλοί χρήστες έγραψαν αστειευτικά πως οι εξωγήινοι εισέβαλαν στη γη.



Η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών ωστόσο, αποκάλυψε μια πολύ διαφορετική ιστορία. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα μεταφορών δήλωσε πως αυτή η περίεργη έκρηξη προκλήθηκε από μια ομάδα παιδιών, τα οποία είχαν ρίξει ένα σκούτερ μέσα σε σιδηροδρομικές γραμμές. Αυτό προκάλεσε μια ηλεκτρική βλάβη που οδήγησε σε μεγάλη έκρηξη.

«Η βρετανική αστυνομία μεταφορών κλήθηκε στον σταθμό St Denys στις 20:26 χθες το απόγευμα (28 Φεβρουαρίου) μετά από αναφορές για μια ομάδα νεαρών που πέταξαν ένα σκούτερ στις ράγες του σταθμού St Denys, προκαλώντας μια ηλεκτρική βλάβη», είπε εκπρόσωπος Τύπου στο Hampshire Live.



Η αστυνομία κατάφερε να βγάλει το σκούτερ από τις ράγες με τη βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Χαμσάιρ, ενώ εκπρόσωπος του σιδηρόδρομου δήλωσε πως η διαδρομή των τραίνων διακόπηκε λόγω της έκρηξης.

Οι νεαροί ωστόσο δεν εντοπίστηκαν και ο σταθμός χρειάστηκε μερικές επισκευές πριν, επαναλειτουργήσει κανονικά, το επόμενο πρωί.

Ο 21χρονος φοιτητής, Ben Duursma, που ζει στην οδό Belmont είδε όλο το σκηνικό να εκτυλίσσεται και είπε στην DailyEcho: «Καθόμουν στο κρεβάτι μου και είδα τον ουρανό να φωτίζεται. Νόμιζα πως ήταν πυροτεχνήματα. Ο ουρανός φωτίστηκε με έντονο άσπρο και πορτοκαλί χρώμα ενώ υπήρχε πολύς καπνός. Είναι δύσκολο να το περιγράψω, επειδή το φως ήταν εκθαμβωτικό, αλλά μπορούσαμε να δούμε το γρασίδι λες και ήταν μεσημέρι!».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ