Μια γκαλερί σύγχρονης τέχνης με διεθνή προσανατολισμό [στην Κύπρο]

Η γκαλερί RIANA RAOUNA πραγματοποιεί την ομαδική έκθεση «Under the Same Sky», η οποία πραγματεύεται την έννοια της νοσταλγίας μέσα από τα έργα 11 καλλιτεχνών, οι πλείστοι από τους οποίους εκθέτουν για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Article featured image
Article featured image


Η γκαλερί RIANA RAOUNA λειτουργεί διαδικτυακά στο www.rianaraouna.com και δημιουργήθηκε με στόχο την προώθηση ανερχόμενων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, με έμφαση στη σύγχρονη ζωγραφική.

Η ιδρύτρια, Ριάνα Ραουνά, είναι εξειδικευμένη στη Σύγχρονη Τέχνη και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με άριστα στο MA in Contemporary Art από το Sotheby’s Institute of Art, Λονδίνου. Μέσα από επισκέψεις σε εκθέσεις ανά τον κόσμο και συνεχή μελέτη, παραμένει ενήμερη σχετικά με τις εξελίξεις στη σύγχρονη τέχνη και είναι σε θέση να αναγνωρίσει το ταλέντο των καλλιτεχνών της νέας γενιάς.

Όπως η ίδια αναφέρει, «η δουλειά των ανερχόμενων καλλιτεχνών, οι πλείστοι από τους οποίους ανήκουν στη νεότερη γενιά, αντικατοπτρίζει το παρόν και το μέλλον. Μέσα από το ανήσυχό τους πνεύμα, οι καλλιτέχνες αυτοί εκφράζουν πεποιθήσεις και προβληματισμούς που σχετίζονται με τη σύγχρονη κοινωνία και γι’ αυτόν τον λόγο η δουλειά τους είναι τόσο φρέσκια και έγκυρη».

Riana_portrait-15-Edit.jpg
Η ιδρύτρια της γκαλερί, Ριάνα Ραουνά.



Under the Same Sky

Πέρα από τη διαδικτυακή παρουσία, η RIANA RAOUNA πρόκειται να πραγματοποιεί και εκθέσεις σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, με την πρώτη έκθεση να πραγματοποιείται στη Λευκωσία. Πρόκειται για την ομαδική έκθεση «Under the Same Sky», η οποία πραγματεύεται την έννοια της νοσταλγίας μέσα από έργα 11 καλλιτεχνών, οι πλείστοι από τους οποίους εκθέτουν για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Exhibition%20Under%20the%20Same%20Sky.png



Η ομαδική έκθεση «Under the Same Sky», πραγματοποιείται στο A+ Multipurpose Event Space, στην Οδό Ερμού 266, 1017 Λευκωσία.

Εγκαίνια: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 6-9 μμ.

Διάρκεια έκθεσης: 31 Μαρτίου – 20 Απριλίου.

Μέρες και ώρες: Δευτέρα-Σάββατο, 11 π.μ. – 8 μμ. και Κυριακή μετά από ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης, να επισκεφθούν την γκαλερί RIANA RAOUNA στη διεύθυνση www.rianaraouna.com και να παραμείνουν ενήμεροι μέσω Instagram στο @riana.raouna.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ