Το ερχόμενο Σάββατο σβήνουμε όλοι τα φώτα μας για την Ώρα της Γης

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται πέντε εκδηλώσεις από τα Μουσικά Σχολεία της Κύπρου.

Article featured image
Article featured image


Το επερχόμενο Σάββατο, 26 Μαρτίου, από τις 20:30 μέχρι τις 21:30 θα τιμηθεί η ώρα της Γης και στην Κύπρο. Η Επίτροπος Περιβάλλοντος Κλέλια Βασιλείου κάλεσε τους πολίτες να σβήσουν όλα τα φώτα και να ανάψουν κεριά, ενώ παιδιά από τα Μουσικά Σχολεία της Κύπρου θα τραγουδούν για τον πλανήτη και τον άνθρωπο.

Η Επίτροπος αναφέρει ότι τα παιδιά από τα Μουσικά Σχολεία θα τραγουδούν στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία, στο Δημοτικό Μέγαρο στη Λεμεσό, στο Δημοτικό Μέγαρο στην Πάφο, στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα και το Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας στην Ελεύθερη Αμμόχωστο.

Οι εκδηλώσεις αποτελούν συνεργασία του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος με το Υπουργείο Παιδείας και διοργανώνεται με τη στήριξη και παρουσία των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβουλίων Λευκωσίας, Λεμεσού, Πάφου, Λάρνακας, και Αγίας Νάπας.

Η Επίτροπος στη δήλωση της σημειώνει ότι η Ώρα της Γης διοργανώνεται φέτος σε μια κρίσιμη στιγμή για την ανθρωπότητα που καλείται τάχιστα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της Πράσινης Μετάβασης την ώρα που βάλλεται από τη φρίκη του πολέμου και εκφράζει την ευχή η φετινή διοργάνωση να καταστεί θεσμός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ