Το Instagram επαναφέρει το χαρακτηριστικό που όλοι περιμέναμε

Πού θα βρεις την παραδοσιακή μορφή της αρχικής σελίδας που έβγαζε τις αναρτήσεις σύμφωνα με χρονολογική σειρά.

Article featured image
Article featured image


Σήμερα το πρωί κυκλοφόρησε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του Instagram στο Twitter, όπου ο επικεφαλής της πλατφόρμας μάς ενημέρωσε πως θα κυκλοφορήσουν δύο νέες επιλογές για την κεντρική σελίδα της εφαρμογής.

Συγκεκριμένα, οι δύο επιλογές θα είναι το «Following» και το «Favorites», οι οποίες θα επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέγουν ποια ροή αναρτήσεων θέλουν να παρακολουθήσουν.

Η επιλογή «Following», θα δείχνει την παραδοσιακή ροή του Instagram που είχαμε πριν από μερικά χρόνια, στην οποία θα βγαίνουν πρώτες οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις των ατόμων που ακολουθούν οι χρήστες.



Η επιλογή «Favorites» θα δείχνει τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις από λογαριασμούς τους οποίους έχει προσθέσει ο χρήστης στους αγαπημένους του, θα εμφανίζονται και αυτές με χρονολογική σειρά. Στο «Favorites» μπορούν να προστεθούν μέχρι και 50 λογαριασμοί των οποίων οι αναρτήσεις θα εμφανίζονται και στην κεντρική ροή με ένα αστεράκι δίπλα τους. Επίσης, οι λογαριασμοί που θα προστίθενται στη λίστα δεν θα το γνωρίζουν.

Οι δύο καινούργιες επιλογές θα βρίσκονται στο πάνω αριστερά μέρος της κεντρικής σελίδα του Instagram και από εκεί θα μπορούμε να επιλέξουμε ποια ροή αναρτήσεων θέλουμε να παρακολουθήσουμε.

Η αναβάθμιση κυκλοφόρησε σήμερα, ωστόσο ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο για να εμφανιστεί σε όλους τους λογαριασμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Home Feed», δηλαδή η ροή αναρτήσεων που είχαμε μέχρι τώρα, θα παραμείνει ως η προεπιλεγμένη κεντρική σελίδα όταν μπαίνεις στο Instagram. Όπως λέει και ο επικεφαλής της πλατφόρμας, Adam Mosseri: «Οι χρήστες έχουν μια καλύτερη εμπειρία όταν χρησιμοποιούν την υφιστάμενη ροή», η οποία λειτουργεί βάσει αξιολόγησης και όχι σύμφωνα με χρονολογική σειρά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ