Η Αν Χάθαγουεϊ προτρέπει τις γυναίκες να σταματήσουν να παρουσιάζουν μόνο τα θετικά σημεία της μητρότητας

«Είναι πολύ χρήσιμο να βλέπεις πως κι άλλες έχουν νιώσει τον πόνο σου και δεν είσαι μόνη σε όλο αυτό».

Article featured image
Article featured image

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τη «δύσκολη» πλευρά της μητρότητας και προέτρεψε τις γυναίκες να σταματήσουν να παρουσιάζουν μόνο τα θετικά σημεία - «Είναι πολύ χρήσιμο να βλέπεις πως κι άλλες έχουν νιώσει τον πόνο σου και δεν είσαι μόνη σε όλο αυτό», δήλωσε.

Στην τελευταία της συνέντευξη, η Αν Χάθαγουεϊ μίλησε για τη μητρότητα, που της άλλαξε τη ζωή.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ψηφιακού τεύχους του περιοδικού «WSJ» και αναφέρθηκε στην υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό, Άνταμ Σούλμαν.

Το ζευγάρι μετράει εννιά χρόνια γάμου και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 6χρονο Τζόναθαν και τον 2χρονο Τζακ.



«Δεν είναι ότι άλλαξα σε τόσο μεγάλο βαθμό, αλλά η μητρότητα με έκανε να θέλω να είμαι απόλυτα αληθινή στον κόσμο μου, σε κάθε επίπεδο κι αυτό σημαίνει πως σταμάτησα κάθε είδος ανοησίας μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ύστερα, πρόσθεσε πως είχε ανάγκη από κάποια διαλείμματα στη ζωή της. Μάλιστα, αυτά την έκαναν να καταλάβει πως «δεν πειράζει που δεν είναι πάντα η καλύτερη».

Όπως εξήγησε, έχει κουραστεί από την τάση των γυναικών να παρουσιάζουν την εγκυμοσύνη ως το πιο όμορφο πράγμα που τους έχει τύχει, καθώς όλες γνωρίζουν ότι έχει πολλά αρνητικά σημεία.



«Υπάρχει αυτή η τάση να παρουσιάζουμε την εγκυμοσύνη λες και όλα είναι ωραία. Από τη δική μου εμπειρία, γνωρίζω πως τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα στην πραγματικότητα. Είναι πολύ χρήσιμο να βλέπεις πως κι άλλες έχουν νιώσει τον πόνο σου και δεν είσαι μόνη σε όλο αυτό. Για τι να ντραπώ; Κρύβει και αυτό τον θρήνο του. Είναι κομμάτι της ζωής», δήλωσε η πρωταγωνίστρια της διάσημης ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada».

Τέλος, αναφορικά με τη δική της καριέρα στην υποκριτική, η οποία ξεκίνησε από πολύ νωρίς, η ηθοποιός είπε πως δεν θα ήθελε να κάνουν το ίδιο και τα παιδιά της.



Με πληροφορίες από protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ