Το σημείωμα αυτής της φοιτήτριας θα σε γεμίσει αισιοδοξία

«Περίσσεψαν κάποια τρόφιμα στο ψυγείο».

Article featured image
Article featured image

Κάποιες φορές τα καλά νέα έρχονται από τα social media. Τι να κάνουμε; Έτσι και χθες ανάμεσα στα σκρολαρίσματα, πέσαμε πάνω σε μια φωτογραφία που μας θύμισε ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα εκεί έξω.


Στη σελίδα «Εσύ πού ήσουν;» αναρτήθηκε σε φωτογραφία το σημείωμα που άφησε σε περίοπτη θέση κάποιας πολυκατοικίας μια φοιτήτρια, η οποία λόγω lockdown αναγκάζεται να αφήσει το διαμέρισμά της και να επιστρέψει στο πατρικό της. Η κοπέλα, σκέφτηκε πως όλα τα τρόφιμα που έχουν μείνει στο ψυγείο της δε χρειάζεται ούτε να πεταχτούν γιατί θα λήξουν ούτε να στριμωχτούν σε σακούλες και να μεταφερθούν στο σπίτι των γονιών της. Προτίμησε να τα δώσει σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, είτε αυτός είναι κάποιος άλλος ένοικος της πολυκατοικίας είτε κάποιος που δεν γνωρίζει καν, αλλά τα χρειάζεται.

124858356-3566720346749923-7281318329501321153-n.jpgΕίναι σημαντικό στις μέρες που διανύουμε, να προσπαθούμε να σκεφτούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε όσους δε ζουν την καραντίνα όπως φανταζόμαστε. Σε καιρούς που πλήττουν συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες και άτομα που ούτως ή άλλως βρίσκονταν ήδη σε δυσχερή θέση, τέτοιες κινήσεις μπορεί να είναι και σωτήριες. Δυστυχώς, δεν ξέρουμε το όνομα της κοπέλας για να δούμε αν τελικά τα τρόφιμά της βρέθηκαν σε χέρια που να τα χρειάζονταν, ούτε για να της πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ.Με πληροφορίες από popaganda

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ