Κάπως έτσι μοιάζει η μάχη ενός κροκόδειλου με 5 λιοντάρια

Μπορεί το λιοντάρι να θεωρείται βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά και ο κροκόδειλος… δεν πάει πίσω, αναφορικά με τη δύναμη που διαθέτει. [BINTEO]

Article featured image
Article featured image

Όταν ο κροκόδειλος έκανε απειλητική κίνηση, τότε τα 5 λιοντάρια του επιτέθηκαν όλα μαζί.

Μία ασυνήθιστη μάχη ανάμεσα σε ένα κροκόδειλο και πέντε λιοντάρια, καταγράφηκε στο πάρκο Κρούγκερ της Νοτίου Αφρικής πριν από περίπου ένα χρόνο.

Μία παρέα από λιοντάρια τρέφονταν με ένα κουφάρι ζώου, λίγα μέτρα από την όχθη ενός ποταμού, όπου έκανε την εμφάνισή του ένας κροκόδειλος που προφανώς ακολουθούσε την μυρωδιά, εγκαταλείποντας την ασφάλεια που του προσέφερε το νερό.


Μόνο που μόλις διένυσε τα πρώτα μέτρα στο χώμα, περικυκλώθηκε από μερικά μικρά λιοντάρια που άρχισαν να προσέχουν τις κινήσεις τους, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκαν πέντε μεγαλύτερα που αρχικά έδειχναν να παίζουν μαζί του.

Τότε ο κροκόδειλος νιώθοντας κάπως άβολα περικυκλωμένος από τα λιοντάρια, κινήθηκε κάπως επιθετικά ανοίγοντας το στόμα του για να δαγκώσει ένα από αυτά. Κάτι που τα ενεργοποίησε αμέσως, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν όλα μαζί.

Βλέποντας οτι δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τόσους πολλούς αντιπάλους, ο κροκόδειλος οπισθοχώρησε και μπήκε εκ νέου στο νερό για να είναι πιο ασφαλής.

Δείτε το video...Με πληροφορίες από gazzetta

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ