Η θερμοκρασία θα αρχίσει (επιτέλους) να ανεβαίνει

Σήμερα θα είναι ηλιόλουστος ο καιρός, αύριο όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο για βροχές.

Article featured image
Article featured image


Ο καιρός φαίνεται πως θα αρχίσει να σημειώνει βελτίωση καθώς, σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο του Kitasweather, τις επόμενες μέρες θα είναι κυρίως αίθριος με περιστασιακές νεφώσεις. Ενώ την Τρίτη, υπάρχει το ενδεχόμενο για ελαφριά βροχόπτωση. Η θερμοκρασία ωστόσο, κατά τις πρωινές ώρες των επόμενων ημερών, φαίνεται πως θα αρχίσει να σημειώνει αύξηση, αφού θα κυμαίνεται κυρίως άνω των 19 βαθμών Κελσίου στα εσωτερικά πεδινά και στα παράλια.


Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού μέχρι και την Τετάρτη:

Σήμερα Δευτέρα, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά σε βορειοανατολικούς έως νοτιοανατολικούς, εντάσεως 2-4 μποφόρ ενώ στα δυτικά θα πνέουν δυτικοί έως νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με λίγες υψηλές νεφώσεις, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και υψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 8 έως 10 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και υψηλές νεφώσεις με μικρό ενδεχόμενο να παρατηρηθούν λίγες μεμονωμένες ελαφριές βροχές κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται λίγο πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τρίτη το βράδυ, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και υψηλές νεφώσεις αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 8 έως 10 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο πάνω και θα ανέλθει γύρω στους 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τετάρτη το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες υψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.


Το ύψος του χιονιού στο ξενοδοχείο Jubilee στις 18:30 (27/03/2022) ήταν γύρω στα 30-50 εκατοστά ενώ στη Χιονίστρα γύρω στα 60-120 εκατοστά.


Ώρα έκδοσης: 00:17 Τ.Ω – 28/03/2022

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ