Η 26χρονη πορνοστάρ Charlotte Angie βρέθηκε δολοφονημένη και διαμελισμένη

Η αναγνώριση του πτώματος κατέστη δυνατή λόγω των τατουάζ της.

Article featured image
Article featured image


26χρονη γυναίκα, η οποία ζούσε στο Μπόρνο, στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου, δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα από 43χρονο γείτονά της.

Το θύμα ονομαζόταν Κάρολ Μαλτέζι (Carol Maltesi), είχε εργαστεί ως πωλήτρια και τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να ακολουθήσει νέα πορεία ως πορνοστάρ, υπό το όνομα Charlotte Angie. Η πορνοστάρ αγνοείτο για μέρες. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, τα προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα, όπως και οι πλατφόρμες στις οποίες εμφανίζεται, ήταν ανενεργά: χωρίς αναρτήσεις ή ενημερώσεις.

Ο δολοφόνος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, η γυναίκα δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο, το πτώμα της κατατεμαχίστηκε σε τουλάχιστον δεκαπέντε κομμάτια, ο δράστης το έβαλε σε καταψύκτη για δυο μήνες και πριν από μια εβδομάδα το τοποθέτησε σε μαύρες, πλαστικές σακούλες, τις οποίες πέταξε σε γκρεμό, έξω από το Μπόρνο.Η αναγνώριση του πτώματος κατέστη δυνατή μόνο χάρη σε σειρά τατουάζ που είχε κάνει η νεαρή γυναίκα. Τα αναγνώρισαν, όπως γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera, άτομα που είχαν δει τα έργα της. Οι εισαγγελικές αρχές και οι καραμπινιέροι είχαν ζητήσει πριν από λίγες ημέρες τη βοήθεια των πολιτών για να μπορέσει να συλληφθεί ο δολοφόνος.

Όλα τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζουν τη φρίκη του συγκεκριμένου φόνου. Ο δράστης φέρεται μάλιστα να χρησιμοποίησε το κινητό της άτυχης γυναίκας (μητέρας ενός παιδιού πέντε ετών) για να στείλει μηνύματα σε δημοσιογράφο -αφού την είχε δολοφονήσει- με τα οποία ήθελε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η 26χρονη ήταν ζωντανή.

Οι υποψίες όμως αυξήθηκαν και οι έρευνες πήραν νέα τροπή όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε ένα ηχητικό μήνυμα, έστω και τριών δευτερολέπτων, μέσω whatsapp και ο δολοφόνος διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Από την ανάλυση των καμερών προέκυψε ότι το αυτοκίνητο της γυναίκας «πέρασε την περασμένη Κυριακή, 20 Μαρτίου, από την περιοχή της εύρεσης του πτώματος, οδηγούμενο από άνδρα». Ο άνδρας κλήθηκε από τους καραμπινιέρους προκειμένου να προσφέρει στοιχεία που θα βοηθούσαν τις αρχές να εντοπίσουν την αγνοούμενη μέχρι τότε πορνοστάρ. Η κατάθεσή του είχε αντικρουόμενες πληροφορίες που σήμαναν καμπανάκια στους αστυνομικούς.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους δολοφονήθηκε η πορνοστάρ. Ο δράστης έχει ομολογήσει τις πράξεις του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ