Ο Reece ανακάλυψε πως η μητέρα του ήταν νεκρή μέσω του Google

Δεν είχαν επικοινωνήσει για τρία χρόνια.

Article featured image
Article featured image


Ο Reece Maddick είχε να ακούσει νέα από τη μητέρα του για τρία χρόνια και έτσι αποφάσισε να την ψάξει στο Google, όπου ήρθε αντιμέτωπος με άρθρα που μιλούσαν για τη δολοφονία της.

Ο Reece μαζί με τον δίδυμο αδελφό του υιοθετήθηκαν όταν ήταν δύο ετών από ένα ζευγάρι, τον Alan και την Carol Maddick. Παρόλα αυτά είχαν την δυνατότητα να επικοινωνούν με την βιολογική τους μητέρα, τη Linda McArity, την οποία έβλεπαν περίπου μια φορά τον χρόνο.

reece-mama-3_city.png
Ο Reece Maddick. Φωτογραφία: Triangle News



Ο 30χρονος πλέον Reece, αποφάσισε να σταματήσει να συναντά τη βιολογική μητέρα του όταν ήτα περίπου 16 ετών, επειδή ανακάλυψε ότι έπαιρνε ναρκωτικά και οι παρέες της δεν ήταν καλές. Παρόλα αυτά συνέχιζε να διατηρεί μια επαφή μαζί της, επικοινωνώντας κυρίως από το τηλέφωνο.

Ωστόσο, όταν για τρία συνεχόμενα Χριστούγεννα δεν ήρθε σε επικοινωνία με την μητέρα του, άρχισε να ανησυχεί.

Έτσι τον Ιανουάριο του 2021 αποφάσισε να γράψει το όνομα της μητέρας του στην αναζήτηση του Google, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να βρει κάποιο προφίλ της στα social media.

reece-mama-2_city.png
Φωτογραφία: Triangle News



Τότε σοκαρισμένος διαπίστωσε ότι η μητέρα του είχε πέσει θύμα άγριας δολοφονίας. Η Linda είχε βρεθεί στραγγαλισμένη από τον φίλο της, τον Ian Kerr. «Το έμαθα από το Google. Ένιωθα ότι κάτι φρικτό της έχει συμβεί, αλλά δεν είχα ιδέα. Ήμουν μόνος, στις 2 το πρωί όταν μου εμφανίστηκε το άρθρο για την δολοφονία της. Πίστευα ότι ήταν η μητέρα μου, αλλά δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος. Όμως είχε καιρό να επικοινωνήσει μαζί μου. Ήταν φρικτό και ξέσπασα σε κλάματα. Δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ», είπε ο 30χρονος.

Η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η αστυνομία ήταν παλιά και θεωρούσε ότι αν είχε συμβεί κάτι στη μητέρα του θα τον είχαν ειδοποιήσει. Κάλεσε τις Αρχές για να πάρει απαντήσεις και τότε τον προέτρεψαν να πάει στο Αρχηγείο της Αστυνομίας του Λιντς. Εκεί όπως ισχυρίζεται δεν τον αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο.

reece-mama-1_city.png
Φωτογραφία: Triangle News



Ο Reece ανέφερε πως οι αστυνομικοί δεν έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία και περισσότερο αναλώθηκαν σε γραφειοκρατικές λεπτομέρειες. Τελικά ο Reece κατάφερε να εντοπίσει μια θεία του μέσω του ancestry.co.uk και μίλησε με τον γιο της στο Facebook. Οι συγγενείς του ισχυρίστηκαν ότι προσπάθησαν να τον βρουν και να του πουν για την μητέρα του. Μετά την επικοινωνία που είχε με τον ξάδελφό του, ο Reece κατάφερε να πάρει στα χέρια του μερικές οικογενειακές φωτογραφίες που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της μητέρας του.


Με πληροφορίες από LB, Gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ