Η Πάμελα Άντερσον ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο «βάζει τα πράγματα στη θέση τους»

Μετά την αμφιλεγόμενη σειρά για την ταραχώδη σχέση της με τον Τόμι Λι, υπόσχεται να πει την «πραγματική ιστορία».

Article featured image
Article featured image


Η ηθοποιός και ακτιβίστρια Πάμελα Άντερσον ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως θα πει την «πραγματική» της ιστορία μέσω ενός ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Η 54χρονη ηθοποιός αναφέρεται στην αμφιλεγόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ «Pam & Tommy», η οποία γυρίστηκε χωρίς τη συγκατάθεση και συμμετοχή της. Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε το Netflix στο Twitter, το ντοκιμαντέρ γυρίζεται εδώ και πολλά χρόνια και θα δείχνει την Πάμελα να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, καθώς αναπολεί την επαγγελματική της πορεία και το προσωπικό της ταξίδι.



Η ανάρτηση της Πάμελα στο Instagram γράφει: «Η ζωή μου. Χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο παρανοήσεις. Κακές, άγριες και χαμένες. Τίποτα για να αδημονείς. Μπορώ μόνο να σας εκπλήξω. Όχι θύμα, αλλά επιζήσασα. Και ζωντανή για να πω την πραγματική ιστορία».



Το άτιτλο προσώρας ντοκιμαντέρ, υπογράφεται από τον σκηνοθέτη Ryan White, ο οποίος σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ του Netflix «The Keepers» και το «Ask Dr Ruth». Ανάμεσα στους παραγωγούς θα βρίσκεται και ο γιος της Άντερσον, Μπράντον Τόμας Λι. Έχει δοθεί επίσης αποκλειστική πρόσβαση στα ημερολόγια της ηθοποιού.



Η ανακοίνωση έγινε λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Hulu, «Pam & Tommy», το οποίο αφηγείται τα όσα έγιναν με την διαρροή του sex tape της Πάμελα και του Τόμι Λι. Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ είχε επικοινωνήσει με την Άντερσον για να συμμετάσχει σε αυτό, αλλά η ίδια δεν έδειξε ενδιαφέρον.

«Εύχομαι τα πράγματα να ήταν αλλιώς», λέει η Λίλι Τζέιμς που υποδύεται την Πάμελα στο ντοκιμαντέρ, σε μια συνέντευξή της. Προσθέτει επίσης πως προσπάθησε να επικοινωνήσει η ίδια μαζί της. «Η μόνη μου πρόθεση ήταν να ασχοληθώ με την ιστορία και να υποδυθώ αυθεντικά την Πάμελα», συμπληρώνει.

Άτομα από τον κύκλο της πρώην ηθοποιού του Baywatch, λένε πως η σταρ δεν είναι χαρούμενη με την ύπαρξη ενός τέτοιου πρότζεκτ από το Hulu.


Με πληροφορίες από Guardian

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ