Έρχεται μίνι σειρά για την ταραχώδη και περιβόητη σχέση της Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι

Στο επίκεντρο, φυσικά, το διαβόητο sex tape τους.

Article featured image
Article featured image

Στα σκαριά είναι μια μίνι σειρά για την ταραχώδη σχέση της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι, για το Hulu.

Η Λίλι Τζέιμς και ο Σεμπάστιαν Σταν αναμένεται να υποδυθούν την ηθοποιό- μοντέλο και τον ντράμερ των Mötley Crüe, στη σειρά 8 επεισοδίων, με τον προσωρινό τίτλο «Pam & Tommy».

Το πρότζεκτ θα αφορά την ταραχώδη σχέση των Άντερσον και Λι και βέβαια μεγάλο μέρος της θα αφορά το διαβόητο sex tape από τον μήνα του μέλιτος, που εκλάπη από το σπίτι τους και κυκλοφόρησε.

Σεναριογράφος θα είναι ο Ρομπ Σίγκελ και σκηνοθέτης ο Κρεγκ Γκιλέσπι, ενώ μεταξύ των παραγωγών είναι οι Σεθ Ρόγκεν και Έβαν Γκόλντμπεργκ, με την εταιρεία τους, Point Grey.

Οι δύο τελευταίοι ήταν και εκείνοι που είχαν την ιδέα με τη σειρά, σύμφωνα με τo Deadline. Μάλιστα, ο Ρόγκεν αναμένεται να παίξει κιόλας, υποδυόμενος τον άνδρα που έκλεψε το sex tape, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη.

Η ταραχώδης σχέση της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι απασχολούσε για καιρό τα tabloid. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 1995, έπειτα από γνωριμία μόλις 96 ωρών. Η Άντερσον είχε κάνει μήνυση στην εταιρεία διανομής Internet Entertainment Group, για το sex tape.

Τελικά το ζευγάρι κατέληξε σε διακανονισμό με την εταιρεία. Η Άντερσον και ο Λι γνωρίζουν για το πρότζεκτ, αλλά προς το παρόν δεν έχουν καμία εμπλοκή σε αυτό, σύμφωνα με το Deadline.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ