Κοπέλα βρήκε την αδελφή ψυχή της σε ένα πλαστικό αεροπλάνο και έριξε άκυρο στους ανθρώπους

Κάνουν τα πάντα μαζί.

Article featured image
Article featured image

Μια γυναίκα βρήκε την αγάπη για πρώτη φορά -όπως υποστηρίζει- σε ένα παιχνίδι-αεροπλάνο και είπε ότι είναι ο καλύτερος σύντροφος που είχε ποτέ. Συγκεκριμένα, η Σάντρα, 28 ετών, κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τον «εραστή» της, το πλαστικό τζετ, το(ν) οποίο φιλάει κάθε μέρα για «καλημέρα» και «καληνύχτα».

Η κοπέλα είναι από τη Βουδαπέστη και εργάζεται σε αεροπορική εταιρεία. Τον περασμένο Ιανουάριο ερωτεύτηκε το αεροπλάνο και το αγόρασε έναντι του ποσού των 600 λιρών.

αεροπλάνα2.jpg


«Δεν ξέρω γιατί το αγαπώ, απλά το αγαπώ. Είναι όμορφο και η αδελφή ψυχή μου. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω τα πρωί και το τελευταίο όταν κοιμάμαι. Δεν θα το έκανα αλλιώς», ανέφερε για τη «σχέση» της.

«Αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε όλη τη νύχτα και κάνουμε σεξ. Τα κάνω όλα μαζί του. Δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά έτσι με σύντροφο. Πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι ερωτευμένη. Πάντα μου άρεσαν τα αεροπλάνα, περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο. Αν φύγω για το σαββατοκύριακο, φροντίζω να τον πάρω μαζί μου. Είναι πάντα εκεί για μένα».

Παράλληλα τονίζει πως ο «εραστής» της δεν έχει νιώσει ποτέ ζήλια για άλλο αεροσκάφος, καθώς λόγω της δουλειάς της συνδέεται και με άλλα αεροσκάφη.

1_PAY-Meet-the-woman-who-is-in-a-relationship-with-a-TOY-PLANE.jpg


«Δεν ξέρω αν θα κάνω ξανά ανθρώπινη σχέση. Τα αεροπλάνα είναι πιο αξιόπιστα ως συνεργάτες. Ξέρω ότι μπορώ πάντα να μιλήσω μαζί τους. Τα χαϊδεύω λίγο στην δουλειά, τους δίνω και ένα φιλί», τόνισε.

Η Σάντρα είχε εμμονή με τα αεροπλάνα από την ηλικία των τριών ετών και ονειρευόταν να δουλέψει σε αεροπορική εταιρεία, σε όλη τη διάρκεια της εφηβείας της, όπως εξομολογήθηκε.

,ξλξλξ.jpg



Με πληροφορίες από gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ