Τι καιρό θα (μάς) κάνει το τριήμερο;

Δείτε πότε θα αποχωρήσει η σκόνη από την ατμόσφαιρα.

Article featured image
Article featured image


Ανοιξιάτικος αναμένεται ο καιρός για το τριήμερο, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου σε μερικές περιπτώσεις. Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, αναμένεται να είναι κυρίως αίθριος με περιστασιακές νεφώσεις ανά διαστήματα, ενώ η σκόνη που βρίσκεται στην ατμόσφαιρα τις τελευταίες ημέρες, θα φτάσει τα υψηλά έως πολύ υψηλά επίπεδα και τελικά θα αρχίσει να υποχωρεί την Κυριακή.


Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού από το Kitasweather:

Σήμερα
, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες υψηλές και μέσες νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι τοπικά αυξημένες. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, τα επίπεδα της οποίας θα κυμαίνονται κυρίως σε μέτρια έως υψηλά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ και στα προσήνεμα εντάσεως 4-5 μποφόρ ενώ στα δυτικά θα πνέουν δυτικοί έως νοτιοδυτικοί, εντάσεως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 4-7 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 27 έως 29 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Απόψε το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες υψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, τα επίπεδα της οποίας θα κυμαίνονται κυρίως σε υψηλά και ενδεχομένως έως πολύ υψηλά κυρίως μετά τα μεσάνυχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, τα επίπεδα της οποίας θα κυμαίνονται σε υψηλά έως πολύ υψηλά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ ενώ στα δυτικά θα πνέουν κυρίως δυτικοί έως νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 4-7 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα με εξαίρεση τα ορεινά/ημιορεινά και εσωτερικό, όπου η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 7-10 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 30 έως 33 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Αύριο το βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και υψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, τα επίπεδα της οποίας θα κυμαίνονται σε υψηλά έως πολύ υψηλά. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Tην Κυριακή
, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ προοδευτικά κατά το δεύτερο μισό της ημέρας θα παρατηρούνται λίγες υψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, τα επίπεδα της οποίας αρχικά θα κυμαίνονται σε υψηλά έως πολύ υψηλά ενώ κατά το δεύτερο μισό της ημέρας, η σκόνη θα αρχίσει να υποχωρεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στις πλείστες περιοχές γύρω στους 4-7 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 27 έως 30 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Κυριακή το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες υψηλές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ