Ο Ρονάλντο έσπασε το κινητό 14χρονου οπαδού της Έβερτον και μετά απολογήθηκε

Το χτύπημα του Κριστιάνο μελάνιασε το χέρι του νεαρού που παρακολούθησε για πρώτη φορά αγώνα σε γήπεδο.

Article featured image
Article featured image


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε συγγνώμη μετά από βίντεο που τον δείχνει να σπάει κινητό τηλέφωνο οπαδού της Έβερτον, μετά την ήττα της ομάδας του.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε» είπε ο 37χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω social media.

Σύμφωνα με μάρτυρες, αλλά και τα βίντεο που διακινούνται στα social media, ο 37χρονος, αποχωρώντας κουτσαίνοντας προς τη φυσούνα, χτύπησε το προτεταμένο χέρι παιδιού, καταστρέφοντας το κινητό του και, κατά τη μητέρα του, προκαλώντας μώλωπα στο δέρμα του μικρού.



«Παρόλα αυτά, πρέπει πάντα να δείχνουμε σεβασμό και υπομονή και να είμαστε πρότυπα για όλους τους νέους που αγαπούν το ωραίο παιχνίδι» πρόσθεσε.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, να προσκαλέσω τον συγκεκριμένο φίλαθλο να δει ένα παιχνίδι στο Ολντ Τραφορντ, ως ένδειξη fair play και ευγενούς άμιλλας» σημείωσε ο Ρονάλντο.



Σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας του Τζέικ στη Liverpool Echo, «ο Ρονάλντο πέρασε από μπροστά του, με φρικτή, φρικτή διάθεση και χτύπησε το κινητό από το χέρι του γιου μου, συνεχίζοντας να προχωρά».

Μάλιστα, η ίδια ανάρτησε στα social media και φωτογραφία με το μελανιασμένο χέρι του παιδιού.

«Μπορείτε να δείτε τη μελανιά. Δεν μπορώ να πιστέψω πως μιλάω για κάτι τέτοιο. Έκλαιγα, ήμουν ταραγμένη, ο Τζέικ ήταν σε απόλυτο σοκ - είναι αυτιστικός και πάσχει από δυσπραξία, οπότε δεν μπορούσε να χωνέψει τι συνέβαινε, μέχρι που ήρθε σπίτι» λέει η ίδια, προσθέτοντας πως το παιδί είναι αποκαρδιωμένο, καθώς αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας που παρακολούθησε στο γήπεδο.

0_Goodison-Ronaldo_city.jpg
Το μελανιασμένο χέρι του νεαρού. Φωτογραφία:  Sarah Kelly/Liverpool Echo



Η Μanchester United ανακοίνωσε πως είναι ενήμερη για «συμβάν μετά τον αγώνα με την Έβερτον και η ομάδα θα συνεργαστεί με την αστυνομία για την όποια έρευνα».

Η αστυνομία του Μέρσισαϊντ επιβεβαίωσε πως διερευνά το συμβάν και θα έρθει σε επαφή με όλες τις πλευρές για να διαπιστωθεί τι συνέβη.

0_Goodison-Ronaldo-2_city.jpg
Το κινητό μετά το περιστατικό. Φωτογραφία:  Sarah Kelly/Liverpool Echo



Σημειώνεται πως η Έβερτον αγωνίστηκε χθες απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, για την 32η αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έπαιζαν με τη σειρά τους ίσως το τελευταίο τους χαρτί για μία θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου, αλλά το κίνητρο αυτό δεν φάνηκε αρκετό για να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.

Οι «τόφις» πήραν προβάδισμα στο 27΄ με γκολ του Γκόρντον και κράτησαν το πολύτιμο 1-0 ως το τέλος, ξεφεύγοντας τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την ίδια στιγμή, οι «μπέμπηδες» κινδυνεύουν πλέον να μείνουν τελείως εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, σε μία χρονιά που αποδεικνύεται καταστροφική.


ΠΗΓΉ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ