Όλοι μιλάνε για τον εκθαμβωτικό γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πέλτζ

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από τον πολυσυζητημένο γάμο, στον οποίο ζήτησαν από τους καλεσμένους να μην κάνουν αναρτήσεις στα social media.

Article featured image
Article featured image


Πριν λίγα 24ωρα η Νίκολα Πελτζ και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ παντρεύτηκαν στο Παλμ Μπιτς, στο ακίνητο της οικογένειας Πελτζ και το παρών έδωσαν πολλοί διάσημοι. Μεταξύ άλλων η Βένους και η Σερένα Γουίλιαμς, η Εύα Λονγκόρια, οι Μel Β και Mel C από τις Spice Girls, ο Γκόρντον Ράμσεϊ, ενώ ο Μαρκ Άντονι διασκέδασε τους καλεσμένους ως DJ.

Το ζευγάρι είχε απαγορεύσει κατά τη διάρκεια της τελετής την είσοδο σε δημοσιογράφους, ενώ παράλληλα ζήτησε και από τους καλεσμένους του να μην ανεβάσουν φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ωστόσο, ανέθεσαν στη Vogue την πιο όμορφη μέρα της ζωή τους, η οποία ήταν αυτή που κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες στα social media, με τη νύφη και τον γαμπρό να συμπληρώνουν με αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς που έδειχναν όμορφα στιγμιότυπα από τον γάμο τους.

Η κόρη του δισεκατομμυριούχου Νέλσον Πελτζ και του μοντέλου Κλόντια Χέφνερ και ο μεγαλύτερος γιος που έχει αποκτήσει η πρώην ποπ σταρ και νυν σχεδιάστρια Βικτόρια Μπέκαμ με τον θρύλο του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ, παντρεύτηκαν έπειτα από περίπου δύο χρόνια σχέσης.

Στις πρώτες αναρτήσεις του ζευγαριού από τον γάμο, οι λεζάντες γράφουν «Mr. & Mrs. Peltz Beckham», γεγονός που δείχνει ότι αποφάσισαν να χρησιμοποιούν και τα δύο επίθετα από εδώ και πέρα.

Το ρομαντικό νυφικό της Νίκολα Πελτζ σχεδιάστηκε από τον οίκο Valentino αποκλειστικά για εκείνη και έραψαν με μια γαλάζια κλωστή ένα μήνυμα. Η μητέρα της ηθοποιού έβαλε ένα «ματάκι» ως φυλαχτό, πάνω στο νυφικό.

Ανάμεσα στους κουμπάρους του Μπρούκλιν Μπέκαμ ήταν οι αδελφοί του Ρομέο και Κρουζ, ενώ η μικρή Χάρπερ Μπέκαμ ήταν ένα από τα κορίτσια που έριξαν τα λουλούδια στην τελετή. Το ζευγάρι επέλεξε το «Only Fools Rush In» για τον πρώτο του χορό, ενώ ζήτησαν από τους καλεσμένους τους να κάνουν δωρεά σε φιλανθρωπική οργάνωση, για την παροχή βοήθειας σε γυναίκες, κορίτσια, οικογένειες και ηλικιωμένους στην Ουκρανία.


Οι αναρτήσεις της νύφης

Η Νίκολα Πελτζ ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία με τον πατέρα της να τη συνοδεύει. «Σε ευχαριστώ για το πιο όμορφο Σαββατοκύριακο της ζωής μου. Είσαι ο άνεμος κάτω από τα φτερά μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Νίκολα.



Στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε βλέπουμε την πλάτη του Μπρούκλιν και τη Νίκολα να τον κοιτάει με ένα ερωτικό βλέμμα γεμάτο αγάπη. «Ακόμα και μετά από 10 χρόνια, τίποτα δεν θα έχει αλλάξει», γράφει στο μήνυμά της.



Σε άλλη φωτογραφία η Νίκολα ποζάρει με το υπέροχο νυφικό της. «Το ονειρεμένο μου φόρεμα. Ευχαριστώ», ήταν το σχόλιό της.



Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασαν και οι δύο με τη λεζάντα: «Mr. & Mrs. Peltz Beckham».



Οι αναρτήσεις του γαμπρού

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ μαζί με τον πατέρα του και τα αδέρφια του. «Τα αγόρια», έγραψε στη λεζάντα.



Η φωτογραφία με τη γυναίκα του. «Η όμορφή μου νύφη», έγραψε ο Μπρούκλιν.



Οι ευχές του Ντέιβιντ Μπέκαμ στον γιο του

«Τα όμορφά μου αγόρια και ένας πολύ περήφανος μπαμπάς», έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο μήνυμά του και ευχήθηκε στον πρωτότοκο γιο του μια ζωή γεμάτη ευτυχία. «Συγxαρητήρια, σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία, θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου. Σε αγαπάμε».



Το μήνυμα της Βικτόρια Μπέκαμ

«Συγχαρητήρια "Mr & Mrs Beckham", καλωσήρθατε στην οικογένεια», έγραψε η Βικτόρια Μπέκαμ στο ευχετήριο μήνυμά της, χωρίς να αναφέρει πουθενά το επίθετο Πελτζ. Με ένα λιτό «ευχαριστώ!!» απάντησε η νύφη της.


Η ανάρτηση της Vogue

«Είναι επίσημο: H Νίκολα Πελτζ και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ παντρεύτηκαν! Από αυτό το υλικό είναι φτιαγμένα τα σύγχρονα παραμύθια: μια όμορφη ξανθιά σταρ του κινηματογράφου συναντά έναν όμορφο νεαρό γόνο μιας από τις πιο διάσημες –και μοδάτες– οικογένειες της Βρετανίας, πετάνε σπίθες και ξετυλίγεται ένας αληθινός ρομαντισμός του 21ου αιώνα. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους στο αχανές κτήμα της οικογένειας Πελτζ στο Palm Beach. Η νύφη φόρεσε ένα ρομαντικό φόρεμα ραπτικής Valentino που επιλέχθηκε με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Λέσλι Φρεμάρ».



H γνωριμία τους και τα τατουάζ αγάπης

Η Πελτζ και ο Μπρούκλιν γνωρίστηκαν το 2017 και άρχισαν να βγαίνουν δύο χρόνια αργότερα. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε των Ιούλιο του 2020 και δείχνουν συνεχώς την αγάπη τους με μοναδικούς τρόπους.

Ο Μπρούκλιν έχει κάνει αρκετά τατουάζ προς τιμήν της αγαπημένης του, όπως τα μάτια της, στο πίσω μέρος του λαιμού του και το όνομα της γιαγιάς της. Η Πελτζ από την άλλη έκανε τατουάζ το όνομα του συζύγου της στην πλάτη της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ