Online φαρμακείο έκανε έρευνα για τον μέσο όρο του ανδρικού μορίου σε 86 χώρες

Και τα μηνύματα για την Κύπρο δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Article featured image
Article featured image


Το μέγεθος του ανδρικού μορίου -και αν αυτό εν τέλει μετράει ή όχι- είναι γνωστό πως αποτελεί συχνό αντικείμενο σχολιασμού.

Mια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το διαδικτυακό φαρμακείο «From Mars», εντόπισε τον μέσο όρο του μεγέθους του ανδρικού μορίου σε 86 χώρες, κατατάσσοντάς το από το μεγαλύτερο έως το μικρότερο.

Ο φαρμακοποιός Navin Khosla, ο οποίος εκπόνησε τη μελέτη, είπε: «Είτε οι άνθρωποι ανησυχούν για το μέγεθος ή το σχήμα, ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή σχετική με αυτό το θέμα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αναρωτηθεί κάποια στιγμή αν το δικό μας είναι αρκετά μεγάλο». Ενώ πρόσθεσε πως «Το μέγεθος του πέους μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση και την εικόνα που έχει για τον εαυτό του ο 'κάτοχός' του».

Το διαδικτυακό φαρμακείο χρησιμοποίησε δεδομένα της Google για να διεξαγάγει τη μελέτη του.


Οι χώρες με τα μεγαλύτερα ανδρικά μόρια

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το Εκουαδόρ στέκεται ακμαίο και περήφανο στην πρώτη θέση της λίστας, έχοντας μέσο όρο μεγέθους πέους τους 17,61 πόντους σε στύση. Εξίσου περήφανα, ακολουθούν το Καμερούν με 16,67 πόντους, η Βολιβία με 16,51, το Σουδάν με 16,47 και η Αϊτή με 16,01.

Η ευρωπαϊκή χώρα με τον μεγαλύτερο μέσο όρο μεγέθους πέους σε στύση είναι η Ολλανδία με 15,87 πόντους.

top-xores-megethos-peous_city.png
Εικόνα: From Mars


Στη χαμηλότερη θέση της λίστας βρίσκεται η Καμπότζη με τον μέσο όρο του ανδρικού μορίου σε στύση να είναι στους 10,04 πόντους. Λίγο πιο πάνω βρίσκεται η Ταϊβάν, στην οποία ο μέσος όρος μεγέθους πέους σε στύση βρίσκεται στους 10,78 πόντους. Ανεβαίνοντας τη λίστα οι χώρες που κατακτούν τις θέσεις είναι οι Φιλιππίνες στους 10,87 πόντους, η Σρι Λάνκα στους 10,89 και το Χονγκ Κόνγκ στους 11,19.

Η Ελλάδα βρέθηκε στην 64η θέση της λίστας έχοντας ως μέσο όρο τους 13,30 πόντους, οριακά πάνω από τη Νότια Κορέα και την Αρμενία αλλά κάτω από την Ιαπωνία, το Τουρκμενιστάν και τη Βενεζουέλα.

Η Κύπρος πάντως δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα και δεν ξέρουμε αν αυτό οφείλεται σε έλλειψη στοιχείων ή... «πόντων».

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αρχική μελέτη βασίστηκε σε δεδομένα που αναφέρθηκαν από τους ίδιους τους 'κατόχους' των πεών για τον προσδιορισμό του μεγέθους του, γεγονός που αφήνει την πιθανότητα οι ερωτηθέντες να ήταν πιο γενναιόδωροι με τις μετρήσεις τους.


Δείτε τη λίστα:

lista-me-megethei-peous-86-xores_city.png
Εικόνα: From Mars



Ολοκληρώνοντας τη μελέτη, ο Navin Khosla θέτει το ερώτημα αν τελικά έχει πραγματικά σημασία το μέγεθος;

Είπε: «Τελικά, η απάντηση είναι ίσως ναι, ίσως και όχι. Η αλήθεια είναι ότι ο 'ιδιοκτήτης' του πέους είναι πολύ πιο πιθανό να ανησυχεί για το μέγεθος του πέους του παρά οι σεξουαλικοί του σύντροφοι!».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ