Λάρνακα: Έκαψαν μικρό ζωάκι και το έβαλαν σε σακούλα σκουπιδιών

Πολίτης το βρήκε έξω από κτηνιατρική κλινική.

Article featured image
Article featured image


Το Κόμμα για τα Ζώα έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής του πως κάποιοι πολίτες έκαψαν ένα μικρό ζώο και το έριξαν σε σακούλα σκουπιδιών.

Σύμφωνα με το κόμμα, ένας πολίτης βρήκε μια σακούλα σκουπιδιών, μέσα στην οποία ήταν το καμένο ζωάκι, έξω από κτηνιατρική κλινική στην επαρχία Λάρνακας.

«Για ακόμα μία φορά γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων εγκληματικών και βάρβαρων ενεργειών ενάντια στα αθώα τα ζώα. Έκαψαν μικρό ζωάκι (πιθανολογείται ότι είναι μικρό σκυλάκι)», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Κόμμα για τα Ζώα.

«Αυτές τις άγιες μέρες (αλλά και τις οποιεσδήποτε άλλες μέρες) δυστυχώς οι κακούργοι και ανεγκέφαλοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Σήμερα έριξαν στην πυρά ένα αθώο ζωάκι, αύριο πιθανόν να είναι ένα ένας άνθρωπος, ένα αθώο παιδάκι. Γιατί άραγε αυτή η συμπεριφορά;»

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές και όπως επισημαίνει θα στέκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στο να υπερασπίζεται τα δικαιώματα όλων των ζώων, των αθώων που σε τίποτα δεν έφταιξαν.

«Κρίμα και πάλι κρίμα να γινόμαστε μάρτυρες σε αυτή την κατάσταση. Ευελπιστούμε ότι η αστυνομία με τις έρευνες που έχουν ήδη αρχίσει να βρει τους ένοχους τέτοιων ακατονόμαστων πράξεων και δικαστούν με ότι προβλέπει η νομοθεσία της χώρας μας. Θα κρατούμε το κοινό (όπως κάνουμε πάντα) ενήμερο για όλες τις εξελίξεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ