Πανεπιστήμιο προσφέρει για πρώτη φορά μάθημα με τίτλο «σκληροπυρηνική πορνογραφία»

Οι φοιτητές θα παρακολουθούν ταινίες πορνό με τους καθηγητές τους.

Article featured image
Article featured image


To Westminster College στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα των ΗΠΑ, προσφέρει για πρώτη φορά σε φοιτητές του πανεπιστημίου να παρακολουθήσουν ένα μάθημα με τίτλο «σκληροπυρηνική πορνογραφία». Οι μαθητές θα κάθονται με τους καθηγητές τους και θα παρακολουθούν μαζί ροζ ταινίες, όπως αναφέρει η Daily Star.

Η περιγραφή του μαθήματος έχει ως εξής: «Θα παρακολουθήσουμε πορνογραφικές ταινίες μαζί και θα συζητήσουμε τη σεξουαλοποίηση της φυλής, της τάξης και του φύλου ως μια πειραματική, ριζοσπαστική τέχνη».

Μερικοί φοιτητές δεν ήταν απόλυτα σύμφωνοι με το νέο μάθημα, με έναν χρήστη να γράφει στο Twitter: «Χάσατε όταν αποφασίσατε να το αποκαλέσετε “μορφή τέχνης”. Η παρακολούθηση πορνογραφίας μαζί ως τάξη είναι απολύτως και κατηγορηματικά αηδιαστική!!!».

Ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα στον κόσμο που πρέπει να λυθούν και άλλα τόσα πράγματα που μπορούμε να μάθουμε, είμαι σοκαρισμένος που τέτοια σκουπίδια προσφέρονται στους μαθητές του Westminster. Νόμιζα ότι ήταν καλύτεροι από αυτό».

Σε μια δήλωση στο KSL NewsRadio, το κολέγιο είπε: «Το Westminster College προσφέρει περιστασιακά μαθήματα επιλογής όπως αυτό, ως ευκαιρία ανάλυσης κοινωνικών ζητημάτων. Ως μέρος αυτής της ανάλυσης, το Westminster College και τα πανεπιστήμια σε όλη την κομητεία εξετάζουν συχνά πιθανά προσβλητικά θέματα όπως η πορνογραφία για να κατανοήσουν περαιτέρω τον αντίκτυπό τους».

Επιπρόσθετα, το κολλέγιο είπε πως «οι περιγραφές αυτών των μαθημάτων, αν και ανησυχούν ορισμένους αναγνώστες, βοηθούν τους μαθητές να αποφασίσουν εάν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε σοβαρή διερεύνηση αμφιλεγόμενων θεμάτων».



Με πληροφορίες από LB

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ