«Πίνουμε ο ένας το αίμα του άλλου περιστασιακά και για σκοπούς ιεροτελεστίας»

Η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο κάνοντας cheers με το αίμα τους, αλλά φαίνεται πως δεν ήταν η μόνη φορά.

Article featured image
Article featured image


Στις αρχές του χρόνου, η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι, ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους μέσω μια ανάρτησης στο Instagram, με την ηθοποιό να γράφει στη λεζάντα, μεταξύ άλλων, πως «είπα το ναι, όπως θα έκανα σε κάθε ζωή πριν από αυτήν και σε κάθε ζωή μετά». Μετά ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου.

Σε μια συνέντευξή της τότε, είχε δηλώσει πως ο σύντροφός της είναι η «δίδυμη φλόγα της», προσθέτοντας πως «περίμενε μία αιωνιότητα για να τον συναντήσει».Ωστόσο, σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Glamour UK, η ηθοποιός εξήγησε πως «Είναι μόνο μερικές σταγόνες, αλλά ναι, πίνουμε ο ένας το αίμα του άλλου περιστασιακά και για σκοπούς ιεροτελεστίας και μόνο».

«Υποθέτω πως το ότι πίνουμε ο ένας το αίμα του άλλου έχει δημιουργήσει παρανοήσεις ή πως ο κόσμος μάς φαντάζεται με κύπελλα, όπως στο Game of Thrones, να πίνουμε αίμα», είπε στο Glamour UK.

Παρότι δήλωσε πως είναι απολύτως ελεγχόμενο, είπε πως ο σύντροφός της είναι πολύ πιο χαοτικός και «έτοιμος να κάνει τομή στο στήθος του με σπασμένο γυαλί και να πει: “Πάρε την ψυχή μου”. Ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει ακριβώς έτσι, αλλά μια εκδοχή αυτού έχει συμβεί πολλές φορές».

Η 35χρονη δήλωσε επίσης πως κάνει τελετές κατά τη νέα σελήνη, την πανσέληνο «και όλα αυτά», ενώ αναφέρθηκε και στα ενδιαφέροντα της για τη μεταφυσική, τον διαλογισμό και τις κάρτες ταρώ.Όπως αναφέρει το Independent, τον Φεβρουάριο του 2021, ο Κέλι αποκάλυψε στο Instagram ότι είχε ένα κολιέ με μια σταγόνα από το αίμα της Φοξ. Όταν εμφανίστηκε στο «The Ellen DeGeneres Show» λίγους μήνες αργότερα, η DeGeneres τον ρώτησε ποια ήταν η ιστορία πίσω από το κολιέ. Σε απάντηση, είπε ότι το έλαβε ως δώρο από την Φοξ.

«Πήγε εκτός πόλης για να γυρίσει μια ταινία και αυτό ήταν κάτι πραγματικά νέο στη σχέση μας», εξήγησε ο ράπερ. Ο Κέλι δεν μπορούσε να επισκεφτεί την αγαπημένη του, αφού εκείνη ταξίδεψε στη Βουλγαρία και εκείνος δεν είχε διαβατήριο να πάει μαζί της και σημείωσε πως «φρίκαρε κάπως» με αυτό το γεγονός. «Και ναι, εννοώ, κάποιοι δίνουν για παράδειγμα, ένα μαντήλι στη σύντροφό τους ή οτιδήποτε άλλο, εμένα μου έδωσε το DNA της», πρόσθεσε o 32χρονος ράπερ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ