Τρίδυμες στην Κένυα βγαίνουν με τον ίδιο άντρα και του έθεσαν μόνο έναν όρο

Πώς περιγράφουν την εμπειρία τους.

Article featured image
Article featured image


Τρεις αδελφές από την Κένυα, που τυχαίνει να είναι πανομοιότυπα τρίδυμα, φέρονται να βγαίνουν και να σχεδιάζουν να παντρευτούν τον ίδιο άνδρα, τον Bigman Stevo, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το να έχεις τρεις συντρόφους δεν είναι κάτι σπουδαίο.

Η Cate, η Eve και η Mary, οι τρεις αδελφές που είναι γνωστές ως «Comrades Triplets» στην Κένυα, έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στην πατρίδα τους τις τελευταίες δύο εβδομάδες, από τότε που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ότι όλες βγαίνουν με τον ίδιο άνδρα.

Η Cate ήταν η πρώτη που πρόσεξε τον Stevo και αργότερα μίλησε στις δύο αδελφές της γι' αυτόν. Τον πλησίασαν και τον ρώτησαν αν θα ήταν πρόθυμος να βγει ραντεβού και με τις τρεις τους, και κάπως έτσι είναι μαζί εδώ και μερικές εβδομάδες. Ήταν οι τρίδυμες Comrades που επινόησαν ένα πρόγραμμα ραντεβού για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, και ο Stevo μέχρι στιγμής είναι πρόθυμος να τις εξυπηρετήσει.

«Τον παρακολουθούσα στο YouTube και μια μέρα μίλησα στην αδελφή μου Mary γι' αυτόν», δήλωσε η Cate στο Gotta News. «Παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του και όταν τον δείξαμε στην αδελφή μας Eve, συνειδητοποιήσαμε ότι της άρεσε κι εκείνης».

tridimese.jpgΠαρόλο που και οι τρεις αδελφές πίστευαν ότι ο Stevo ήταν όμορφος, στην πραγματικότητα τον ερωτεύτηκαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς έβγαιναν ραντεβού και τον γνώριζαν. Οι αδελφές πρόσθεσαν ότι δεν υπάρχει ζήλια, καθώς έχουν δημιουργήσει ένα χρονοδιάγραμμα που εξασφαλίζει ότι όλες περνούν τον ίδιο χρόνο με το αγόρι τους.

«Το έχουμε προγραμματίσει έτσι ώστε να βγαίνει με την καθεμία από εμάς από ένα ραντεβού, τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη αντίστοιχα και στη συνέχεια έχουμε ένα κοινό ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής», είπαν οι τρίδυμες. «Ο όρος μας είναι ότι πρέπει να μας αγαπάει εξίσου- θα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να μας αγαπάει εξίσου».

Ο Stevo, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως επιχειρηματία και δημιουργό περιεχομένου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι πάντα θεωρούσε τον εαυτό του πολυγαμικό και ότι το να βγαίνει με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

«Τείνω να πιστεύω ότι η αγάπη μου δεν προοριζόταν για ένα κορίτσι και ότι γεννήθηκα πολυγαμικό άτομο και ότι όλοι το γνωρίζουν», δήλωσε ο Κενυάτης. «Είμαι πάντα ειλικρινής και πιστός και οι πρώην μου είχαν φύγει επειδή τους είπα ότι ήθελα να προσθέσω ακόμη μία. Δεν θέλω να απατήσω, θέλω να προσθέσω και συμπτωματικά οι ευλογίες ήρθαν στον δρόμο μου όταν τις ήθελα».Οι τρεις αδελφές αποκάλυψαν ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που και οι τρεις είναι σε σχέση με τον ίδιο άντρα και ότι σίγουρα δεν πρόκειται να φέρουν στην πορεία νέες γυναίκες στη σχέση τους, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να λέει ο Stevo για το θέμα.

Μιλώντας για τον γάμο και τα σχέδια για την απόκτηση παιδιών, οι τρεις αδελφές δήλωσαν ότι πάνε με το μαλακό και ότι ένα μωρό θα ήταν ένα ευπρόσδεκτο δώρο, ανεξάρτητα από το ποια θα γίνει πρώτη μητέρα. Προς το παρόν, όμως, εξακολουθούν να γνωρίζονται μεταξύ τους, καθώς ο Stevo εξακολουθεί να μην μπορεί να τις ξεχωρίσει τις μισές φορές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ