Γυναίκα που ένιωσε πως απειλείται μέσα στο λεωφορείο «παρήγγειλε πίτσα» και σώθηκε

Ο άντρας που φέρεται να την απειλούσε τελικά συνελήφθη.

Article featured image
Article featured image


Μια γυναίκα που επενέβαινε σε ένα λεωφορείο στην πόλη Γιορκ της Αγγλίας, ένιωσε να απειλείται από έναν άντρα που βρισκόταν στο λεωφορείο και έτσι αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία, προσποιούμενη πως παράγγελνε πίτσα.

Ο αστυνομικός που απάντησε την κλήση, αντί να θεωρήσει το τηλεφώνημά της φάρσα και να τερματίσει την κλήση, ζήτησε αμέσως στη γυναίκα να του ξεκαθαρίσει αν βρίσκεται σε κίνδυνο, με αυτήν να απαντά ένα απλό «ναι». Στη συνέχεια της έκανε ερωτήσεις, όπου η γυναίκα μπορούσε να απαντήσει με ένα «ναι» ή «όχι» και όση ώρα μιλούσαν, οι Αρχές εντόπισαν το σήμα από το κινητό της και βρήκαν το στίγμα της.

Μία μονάδα αστυνομικών εντόπισε το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε η γυναίκα, το σταμάτησε και προσήγαγε τον άντρα, 40 ετών από το Λιντς.

«Ήταν μια πολύ καλή δουλειά από όλους τους εμπλεκόμενους, που μας επέτρεψε να λάβουμε άμεσα μέτρα για να προστατέψουμε μια ευάλωτη γυναίκα», δήλωσε ο επιθεωρητής Dan Spence, Διευθυντής στην Αστυνομία του Βόρειου Γιορκσάιρ. «Γνωρίζω πως πολλά άτομα χρησιμοποιούν την τεχνική της «παραγγελίας πίτσας» στο εξωτερικό για να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ μια παρόμοια κλήση στο Βόρειο Γιορκσάιρ».



Με πληροφορίες από gazzetta.gr, dailymail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ