Μια γυναίκα κέρδισε (κατά λάθος) 10 εκατ. δολάρια στο ξυστό

«Το μόνο που θυμάμαι να λέω όταν κατάλαβα τι έχει γίνει, είναι "είμαι πλούσια"».

Article featured image
Article featured image


Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο η LaQuedra Edwards από την Καλιφόρνια κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια με ένα ξυστό.

Το σπρώξιμο ενός άγνωστου, στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να οδηγήσει σε καυγά, ενώ στην καλύτερη, θα σου χαλάσει στην διάθεση... Η LaQuedra Edwards όμως αποτελεί εξαίρεση, καθώς τίποτα από τα δύο έγινε, αντιθέτως έπαιξε καθοριστικό ρόλο προκειμένου να κερδίσει 10 εκατομμύρια δολάρια στο ξυστό.

Η συγκεκριμένη γυναίκα λοιπόν, τον περασμένο Νοέμβριο βρισκόταν στο σούπερ μάρκετ Vons στην Ταρζάνα και είπε να δοκιμάσει την τύχη της στο συγκεκριμένο παιχνίδι, βάζοντας 30 δολάρια. Για τα δεδομένα της, το ποσό αυτό ήταν ιδιαιτέρως υψηλό και σκόπευε να το τζογάρει με πολλά ξυστά, χαμηλής αξίας, όμως η τύχη είχε διαφορετική άποψη.

Ένας άγνωστος έπεσε πάνω της κατά λάθος, με αποτέλεσμα να πατήσει λάθος κουμπί και να «ρίξει» όλο το ποσό σε ένα. «Έπεσε πάνω μου, δεν είπε τίποτα, συνέχισε και βγήκε από την πόρτα», είπε χαρακτηριστικά στο ABC 7 News.

kerdise-kata-lathos-to-ksisto_city.jpg
Στην Καλιφόρνια τα μηχανήματα για τα ξυστά λειτουργούν βάζοντας χρήματα μέσα και στη συνέχεια πατώντας το κουμπί του λαχνού που θέλεις.Κι όμως, αυτό το ένα και μοναδικό δελτίο βγήκε τυχερό, καθώς κέρδιζε 10 εκατομμύρια δολάρια. «Δεν το πίστευα. Καθώς οδηγούσα, το κοίταζα συνέχεια και πήγα να τρακάρω. Έκανα στην άκρη και συνέχισα να το κοιτάζω. Ακόμα και όταν το σκάναρα και μου έβγαζε το ποσό που κέρδισα έλεγa "δεν μπορεί να είναι σωστό". Ακόμα είμαι σε σοκ. Το μόνο που θυμάμαι να λέω όταν κατάλαβα τι έχει γίνει, είναι "είμαι πλούσια"».

Μάλιστα, το σούπερ μάρκετ ως επιβράβευση για το συγκεκριμένο δελτίο που βγήκε από το μηχάνημά του, πήρε μπόνους 50.000 δολαρίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ